Arabianrannan taiteilijoiden työhuonekierros

04.05.2017

Tervetuloa tutustumaan Arabianrannan taiteilijoiden työhuoneisiin!

Aika: la 20.5. klo 11-15, Arabian katufestivaalien yhteydessä
Paikka: Arabia, Hämeentie 155 (A ja C -raput)

Ohjatut kävelykierrokset: klo 11 ja klo 14 Hämeentie 155 edestä. Kierroksilla taiteilijat antavat työnäytöksiä ja kertovat töistään.

Työhuoneissa voi myös vierailla omatoimisesti klo 11–15 välillä. Lisätietoja, lista avoimista työhuoneista sekä ennakkoilmoittautuminen ohjatuille kierroksille Facebookin kautta.

Löydät meidät myös festivaalialueelta; jaamme teltan Helsingin Yrittäjät - Vanhakaupunki ry:n kanssa. Teltassamme pääset luomaan taiteilijoiden tekemiin värityskuviin oman lumoavan värimaailmasi.

ArT ‒ Arabianrannan taiteilijat on yhteisö jonka muodostavat Hämeentie 155:ssä työtään tekevät visuaalisten taiteenalojen ammattilaiset. Näitä kuvataiteen, valokuvataiteen, taidegrafiikan, maalaustaiteen ja videotaiteen tekijöitä yhdistää halu kehittää alueellista yhteistyötä. Tänä vuonna Arabianrannan taiteilijat ovat perustamassa Arabianrantaan uutta taidelainaamoa.

Tapahtuma on maksuton. Toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi!

Tiedustelut: katri.aikio@metropolia.fiKierroksen on tuottanut CoINNO Palvelukehittämisellä sykettä vapaa-aikasektorille -hanke. CoINNO on kaksivuotinen Uudenmaan liiton EAKR-hanke. Sitä toteuttaa Metropolia AMK yhteistyössä Haaga-Helia AMK:n kanssa.


Liikkumisratkaisujen vertailuselvitys opiskelija-opettaja -yhteistyönä

17.01.2018

Metropolian opiskelija Tayyab Iqbal työsti kansainvälisen liiketoiminnan tutkintovastaava Kaija Haapasalon kanssa selvityksen liikkumisratkaisujen hyötyjen ja haittojen mittaamisesta. Englanninkielinen kansainvälisiin vertailuihin perustuva selvitys julkaistiin juuri Trafin julka...

Lue lisää

Metropolian dokumentit saavuttivat miljoonien yleisön

12.01.2018

Metropolian ja Kansallismuseon yhteistyönä toteutettu Kansallisaarteen etsintä -kampanja sai Suomen 100-vuotisjuhlavuoden aikana huikean näkyvyyden Ylen TV-kanavilla. Metropolian Elokuvan ja television tutkinto-ohjelman opiskelijoiden toteuttamat lyhytdokumentit ja kummivideot sa...

Lue lisää

Kerro meille mikä tekee kampuksesta erityisen!

12.01.2018

Ovatko Leppävaara, Myllypuro tai Myyrmäki mielestäsi rauhallisia vai dynaamisia alueita? Millaisia yhteistyön ja toiminnan mahdollisuuksia näet näillä kampuksilla tulevaisuudessa?
Metropolia keskittää toimintansa neljälle kampukselle. Metropolian ja...

Lue lisää

LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

10.01.2018

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry palkitsi jälleen loppuvuodesta alansa parhaan tutkimuksen, diplomityön / pro gradun sekä YAMK ja AMK-tasoiset opinnäytetyöt. Voittajat julkaistiin ja palkittiin stipendein 23.11.2017 LOGY:n jäsenpäivillä.
Vuoden 201...

Lue lisää

08.01.2018

Tee elämäsi valinta - opiskele tutkintosi englanniksi!

Hae opiskelemaan kansainväliseen tutkinto-ohjelmaan Metropoliassa. Yhteishaku englanninkielisiin Bachelor- ja Master-tutkintoihin on 9.-24.1.2018. Opinnot alkavat elokuussa.
Näin haet
Tutustu englanninkielisiin koulutuksiin ja hakuohjeisiin Metropolian verkkosivuilla tai Studyinfo.fi-siv...

Lue lisää
Arto O Salonen potretissa

04.01.2018

Tutkimus puntaroi suomalaisten liikkumisen, syömisen ja kierrättämisen tottumuksia

Metropolian tutkimusjohtaja Arto O. Salosen, Jani Siirilän ja Mikko Valtosen tutkimus Sustainable Living in Finland: Combating Climate Change in Everyday Life julkaistiin tänään kansainvälisessä arvostetussa tiedelehdessä.
”Vertailemme siinä kestävyytee...

Lue lisää

27.12.2017

Korkeakouluille 10 miljoonaa muuntokoulutuksiin – ammattikorkeakouluista Metropolian osuus suurin

Opetus- ja kulttuuriministeriö julkisti perjantaina 22. joulukuuta päätöksensä koskien muuntokoulutusrahoituksia. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt korkeakouluille kymmenen miljoonaa euroa uusien muuntokoulutusohjelmien käynnistämiseen vuonna 2...

Lue lisää


1 - 7 / 1419

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Lue aikaisemmat uutiskirjeet

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015