Arabianrannan taiteilijoiden työhuonekierros

04.05.2017

Tervetuloa tutustumaan Arabianrannan taiteilijoiden työhuoneisiin!

Aika: la 20.5. klo 11-15, Arabian katufestivaalien yhteydessä
Paikka: Arabia, Hämeentie 155 (A ja C -raput)

Ohjatut kävelykierrokset: klo 11 ja klo 14 Hämeentie 155 edestä. Kierroksilla taiteilijat antavat työnäytöksiä ja kertovat töistään.

Työhuoneissa voi myös vierailla omatoimisesti klo 11–15 välillä. Lisätietoja, lista avoimista työhuoneista sekä ennakkoilmoittautuminen ohjatuille kierroksille Facebookin kautta.

Löydät meidät myös festivaalialueelta; jaamme teltan Helsingin Yrittäjät - Vanhakaupunki ry:n kanssa. Teltassamme pääset luomaan taiteilijoiden tekemiin värityskuviin oman lumoavan värimaailmasi.

ArT ‒ Arabianrannan taiteilijat on yhteisö jonka muodostavat Hämeentie 155:ssä työtään tekevät visuaalisten taiteenalojen ammattilaiset. Näitä kuvataiteen, valokuvataiteen, taidegrafiikan, maalaustaiteen ja videotaiteen tekijöitä yhdistää halu kehittää alueellista yhteistyötä. Tänä vuonna Arabianrannan taiteilijat ovat perustamassa Arabianrantaan uutta taidelainaamoa.

Tapahtuma on maksuton. Toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi!

Tiedustelut: katri.aikio@metropolia.fiKierroksen on tuottanut CoINNO Palvelukehittämisellä sykettä vapaa-aikasektorille -hanke. CoINNO on kaksivuotinen Uudenmaan liiton EAKR-hanke. Sitä toteuttaa Metropolia AMK yhteistyössä Haaga-Helia AMK:n kanssa.


TtM Jukka Kesäsen väitös: Leikkausta edeltävä potilasohjaus vahvistaa selkäleikkauspotilaan voimavaroja

20.04.2018

Tehostettu potilasohjaus ennen selkäleikkausta lisää potilaan tietoa leikkauksesta ja saattaa vähentää siihen liittyvää ahdistusta. Hyvällä potilaan ohjauksella voidaan edesauttaa leikkaukseen valmistautumista ja siitä toipumista. Tulokset k&aum...

Lue lisää

Tilinpäätös 2017: Yhteistyön ja uudistumisen kautta kasvuun

19.04.2018

Vuonna 2017 Metropolia jatkoi tavoitteellisesti strategian toteuttamista päämääränä uudistuminen, keskittyminen ja kasvu.
Vuosi oli vahvaa uudistumisen aikaa. Teimme kunnianhimoista työtä erityisesti toimintakulttuurimme ja henkilöstön digipedagogii...

Lue lisää

Kulttuurituotannon kevätseminaarissa opinnäytetyöt vastasivat muutoksen haasteisiin

18.04.2018

Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) järjestivät 5.-6.4. yhdessä toista kertaa kevätseminaarin nimeltään Kulttuuri – Aukene!
Humakin auditoriossa pidetyssä seminaarissa syvennyttiin kulttuurialan nykyhetken haasteisiin ja ...

Lue lisää

Arabia135:n kampus luovutettiin Metropolian käyttöön

17.04.2018

Metropolian toimintojen keskittämisessä neljälle kampukselle saavutettiin iso etappi. Projektijohtaja Simo Hoikkala vastaanotti Metropolian Arabian kampuksen Arabia135:n uudet tilat rakennuttaja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varmalta 16. huhtikuuta.
Arabian pe...

Lue lisää

17.04.2018

Yhteistyöllä tulevaisuuden tekijöitä Pilke päiväkodeille

Pilke päiväkodit Oy ja Metropolia ovat solmineet työelämäyhteistyösopimuksen 16.4.2018. Laaja-alaisella ja syvemmällä yhteistyöllä molempien osapuolten toiminnasta tehdään tavoitteellista, helppoa ja systemaattista. Yhteistyö liittyy oppimi...

Lue lisää

16.04.2018

Metropolialle merkittävä avustus opetustoimen henkilöstökoulutukseen

OPH rahoittaa opetustoimen henkilöstökoulutusta vuosittain noin 10 miljoonalla eurolla, ja siihen on osallistujia runsaat 23 000. Tänä vuonna Metropolia sai valtiolta tätä tarkoitusta varten 11 koulutushankkeelle yhteensä 712 896 euroa. Korkeakoulut  olivat anoneet...

Lue lisää

16.04.2018

TeiniMINNOmalli on uudenlainen tapa oppia ja opettaa - nuorille pääomaksi innovaatio-osaaminenNuoren toisen asteen opiskelijan tulisi löytää oma polku työelämään tai jatko-opintoihin valmistuessaan ammattiin. Aina polkua ei löydy ja siirtymä voi venyä pitkäksikin. Myös tavat tehdä työtä muuttuvat. Työtä luonn...

Lue lisää


1 - 7 / 1510

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015