Jamiroquai-yhtyeen basisti Paul Turner vieraili Metropoliassa.

06.06.2018

Marko Liski ja Paul Turner Metropolian Musiikissa. Kuva Tomi Harrivaara.

Paul Turner Bass Day Finland. Kuva Tomi Harrivaara.

Paul Turner opetti ja tutustui samalla Metropolian Musiikin koulutusohjelmaan kesäkuun alussa. Turner edustaa juuri sitä ammattimuusikoiden työn kuvaa, johon koulutuksemme sisältö painottuu. Paul Turner on työskennellyt Jamiroquai-yhtyeen lisäksi mm. Annie Lennox, Tom Jones, Tina Turner, George Michael, Brian Ferry ja Omar artistien yhtyeissä. Metropolian opiskelijat saivat ainutkertaisen näköalapaikan toimimisesta maailman huippujen kanssa. Paul Turner oli otettu ja innostunut Metropolian Musiikin toiminnasta ja tasosta. Henkilökohtaisilla tapaamisilla ja suhteilla on edelleen valtava merkitys musiikin ammattiverkostoissa.

Metropolia Musiikki oli samalla jälleen pääyhteistyökumppani Bass Day Finland -tapahtumassa 4.6.2018, jossa Paul Turner oli klinikoitsijana. Tapahtuma, joka kerää vuosittain alan huiput jakamaan osaamistaan ja verkostoitumaan. Tämän vuoden tapahtuma peilasi vahvasti bassonsoiton perinteistä roolia muuttuvassa työnkuvassa.

Omista alumneistamme Jesse Mäläskä (basistina mm. Sanni-yhtye) piti klinikan muuttuvasta työnkuvasta digiajassa. Lisäksi opiskelijamme Matias Ärrälä teki ansiokkaan demoshown Mesa Boogie -laitevalmistajan maahantuojan edustajana.

Bassonsoiton lehtori Marko Liski toteaa Metropolia Musiikin olevan aktiivinen kehittäjä suomalaisten muusikoiden kansainvälistymisessä. ”Tämä näkyi jälleen opiskelijoidemme ja alumniemme vahvana panoksena Bass Day Finland 2018 -tapahtumassa”. ”Oman osaamisen osoittaminen alan huippujen seminaarissa on haastava ja palkitseva hetki jokaiselle opiskelijalle sekä ammattilaiselle”, kertoo Liski.

Lisätietoja

Marko Liski
Bassonsoitonlehtori

etunimi.sukunimi@metropolia.fi


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


STEK ry tukee Myllypuron kampuksen kehittämistä

21.06.2018

Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry (STEK) tukee parhaillaan valmistumassa olevan Myllypuron kampuksen kehittämistä myöntämällään apurahalla.
Talotekniikan koulutuksessa on jo lähdetty kehittämään valmiuksia kerätä k...

Lue lisää

Granlundilta 30 000 euron lahjoitus tekniikan koulutuksen kehittämiseen

20.06.2018

Granlund Oy, kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, on lahjoittanut 30 000 euron tekniikan alan koulutuksen kehittämiseen Metropoliassa.
”Meille tulee Metropoliasta paljon hyviä ammattilaisia. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön esimerki...

Lue lisää

Woman and the Sea valittu mukaan LA Screenwriting Labiin Yhdysvaltoihin!

19.06.2018

Jemina Jokisalon käsikirjoitus Woman and the Sea (suomeksi Herttaässä) on valittu LA Screenwriting Labiin Yhdysvaltoihin. Woman and the Sea on Jokisalon alkuperäisideaan pohjautuva tragikoominen tarina kolmesta eri-ikäisestä naisesta, joiden elämät epäonn...

Lue lisää

Henry Fordin Säätiöltä lahjoitus Metropolialle

15.06.2018

Metropolian tekniikan koulutusala on saanut Henry Fordin Säätiöltä 30 000 euron lahjoituksen. 70 vuotta sitten perustettu säätiö oli Suomessa ensimmäinen, joka ryhtyi tukemaan moottoroitua liikennettä ja koneellista maataloutta. Sen jälkeen se on tuk...

Lue lisää

14.06.2018

10 Days 100 Challenges ohjelmassa monialaiset tiimit ratkovat yritysten haasteita

10 Days 100 Challenges on Suomessa tänä keväänä toista kertaa toteutettava kaksi viikkoa kestävä yhteiskehittämisen ohjelma, joka on käynnissä Espoon Otaniemessä 4.-15.6. Tässä ainutlaatuisessa 10 päivää kestäväss&a...

Lue lisää

08.06.2018

Valmentavasta valmiiksi-kevätseminaarissa pohdittiin valmentavan koulutuksen suosituksia

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama maahanmuuttajien korkeakouluopintoihin valmentavan koulutuksen kehittämishanke Valmentavasta Valmiiksi kokosi aamupäiväseminaariin maanantaina 4.6.2018 Metropolian Bulevardin kampukselle viisikymmentä osallistujaa.
Seminaariin osallistu...

Lue lisää
Kolme naista paneelikeskustelussa: Leila Salonen, Ulla Kiuru ja Susanna Kallama.

07.06.2018

Kuka tuottaa sote-palvelut vuonna 2020?

Maakunta- ja sote-uudistus aiheuttavat toteutuessaan muutoksia toimijoiden rooleihin ja tehtäviin. Kuka ostaa, maksaa ja tuottaa erilaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut? Sitran ja Metropolian järjestämässä kolmannessa Soteuttamo-tilaisuudessa 30.5.2018 mietittiin, miten sote-pa...

Lue lisää


1 - 7 / 1548

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015