Esitys- ja teatteritekniikan ennakkotehtävät 2017

Vastaa alla oleviin kysymyksiin. Vastausten pituus on enintään 1500 merkkiä per tehtävä.

a.      Kerro miksi haluat esitys- ja teatteritekniikan alalle. Pohdi mm. seuraavia kysymyksiä: Mitä vahvuuksia sinulla on alalle? Miksi alan opiskelu kiinnostaa sinua? Miksi haet koulutukseen juuri nyt? Mitä odotat opiskelulta? 

b.      Kirjoita lyhyt selvitys opinnoistasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi. Mitä merkitystä taustallasi on esitys- ja teatteritekniseen koulutukseen hakeutumisessa? Minkälaisena näet omat opiskelutaitosi ja -tottumuksesi?

c.       Kerro tulevaisuudensuunnitelmistasi. Missä olet ja mitä teet kahden vuoden, viiden vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua?

d.      Minkälaista ajankäyttösi on tällä hetkellä ja miten opiskelu muuttaisi sitä? Kuinka järjestät ajankäyttösi tulevan opiskelun aikana? Kerro konkreettisia esimerkkejä. Minkälaisia haasteita uskot kohtaavasi opintojen ja muun elämän yhteensovittamisessa ja miten aiot selvitä niistä?

Arviointiperusteet: motivaatio ja orientaatio opiskeluun, opiskeluvalmiudet, soveltuvuus alalle, esitys- ja teatteriteknisen alan tuntemus.

Arviointiasteikko: hyväksytty / hylätty. Ennakkotehtävien perusteella valitaan 35 - 60 hakijaa valintakokeisiin, jotka järjestetään 6. - 8.6.2017

Palautusohjeet

Ennakkotehtävän vastaukset tulee kirjoittaa hakuaikana 15.3.–5.4.2017 klo 15.00 esitys- ja teatteritekniikan koulutuksen perustietolomakkeelle, joka julkaistaan haun alkaessa 15.3.2017.

Täytä ja lähetä sähköinen perustietolomake. Lomaketta ei tarvitsee tulostaa tai lähettää postitse. Huomaa, että perustietolomakkeen voi täyttää vain kerran. Lomakkeita ei ole mahdollista palata täydentämään myöhemmin. Tarkista siis, että lähetät vain valmiin lomakkeen.

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa sinun tulee täyttää myös yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi 5.4.2017 klo 15.00 mennessä.