Mikrobiologisten laboratoriomenetelmien perusteet

Haluatko laajentaa osaamistasi mikrobiologian puolelle tai ovatko mikrobiologian perusmenetelmät unohtuneet? Kurssilla perehdytään mikrobiologian tutkimusmenetelmiin ja aseptiseen työskentelyyn käytännön harjoitusten avulla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään bakteerien kasvuvaatimuksiin, aseptiseen työskentelyyn, mikroskopiaan, erilaisiin viljelymenetelmiin sekä tulosten tulkintaan. Koulutus sisältää pääasiallisesti laboratorioharjoituksia.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii tutkintovastaava Jarmo Palm. Kouluttajalla on monen vuoden kokemus työskentelystä erilaisten mikrobien parissa tutkimus- ja opetusmaailmassa.

Hinta

Koulutuksen hinta 720 € + alv 24% (892,80 €). Hinta sisältää kurssimateriaalit ja lounaan.

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset:
Tutkintovastaava Jarmo Palm, p. 040 336 1381, jarmo.palm(at)metropolia.fi

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset:
Suunnittelija Kaisa Suojoki, puh. 040 672 5583, kaisa.suojoki(at)metropolia.fi

 

 

Toteutus ja paikka

Koulutus on 2-päiväinen ja se järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulun Onnentien toimipisteessä. Osallistujamäärä 10-15 opiskelijaa. Koulutus toteutetaan, kun ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoita kiinnostuksestasi!

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti suunnittelijalle neljä (4) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.