Pikamenetelmät elintarvikemikrobiologiassa

Molekyylibiologiset analysointimenetelmät ovat arkipäivää perinteisen mikrobiologisen viljelyn rinnalla. Uusilla tekniikoilla voidaan tutkittava bakteeri osoittaa elintarvikkeesta rikastusvaiheineen jopa vuorokauden sisällä. Koulutuksen aikana perehdyt molekyylibiologisten tekniikoiden periaatteisiin ja pääset myös itse kokeilemaan uusia tekniikoita patogeenibakteerien osoittamiseksi.

Koulutuksen sisältö

Molekyylibiologiset pikamenetelmät elintarvikepatogeenien (Salmonella, Listeria, Escherichia coli O157:H7) diagnostiikassa. Menetelmien edut ja haitat verrattuna perinteisiin viljelymenetelmiin. Pikamenetelmien validointi ja verifiointi. Kurssipäivän aikana perehdytään markkinoilla oleviin  molekyylibiologian menetelmiin sekä teoriassa että käytännössä. Voit myös tuoda oman näytteesi kurssille tutkittavaksi! Koulutus sisältää teorialuentoja ja laboratorioharjoituksia.

Kouluttajat

Lehtori Tiina Soininen
Tutkintovastaava Jarmo Palm.
Kouluttajilla on monen vuoden kokemus työskentelystä erilaisten mikrobien parissa tutkimus- ja opetusmaailmassa.

Hinta

Koulutuksen hinta 630 € + alv 24% (781,2 €). Hinta sisältää kurssimateriaalit ja lounaan.

Lisätietoja

Sisältöön liittyvät kysymykset:
Tutkintovastaava Jarmo Palm, p. 040 336 1381, jarmo.palm(at)metropolia.fi

Käytännön asioihin liittyvät kysymykset:
Suunnittelija Kaisa Suojoki, puh. 040 672 5583, kaisa.suojoki(at)metropolia.fi