Tutkimus, kehitys ja innovaatiot

Haluatko liikkua älykkäämmin tai ratkaista terveyden- ja hyvinvoinnin tulevia haasteita?

Palvelurobotiikka

Metropolian tavoitteena on olla edelläkävijä avointen robottialustojen hyödyntämisessä hyvinvointi- ja terveysalan palveluissa.

Lue lisää

Älykkäämpi liikkuminen

Kun tunnistamme yhteiskunnallisesti merkittävän ilmiön, tarpeen tai haasteen, tavoittelemme ratkaisua yhdessä. Tärkeä osa tätä tulevaisuuden liikkumisen kokonaisuutta on autonomisen liikkumisen hankkeet.

Lue lisää

Pilvidata-analyysi

Tavoitteemme on saada tietovarantoja helposti ymmärrettävään ja käytettävään muotoon erityisesti pk-yritysten hyödynnettäväksi.

Lue lisää

Kiertotalous

Koulutamme asiantuntijoita alan tehtäviin ja teemme lokaalia ja globaalia tutkimus- ja kehitystyötä erityisesti tekstiilien, rakentamisen, ravinteiden ja elintarviketuotannon kiertotalouden parissa.

Lue lisää

Ilmiöiden, kuten älykkäämpi liikkuminen tai palvelurobotiikka, ympärille syntyvät osaamiskeskittymät ovat uusi toimintatapamme. Kun tunnistamme yhteiskunnallisesti merkittävän ilmiön, tarpeen tai haasteen, tavoittelemme ratkaisua yhdessä.


Turbiini yrityskiihdyttämö

Turbiini yrityskiihdyttämö tukee aloittavia start-up yrityksiä ja hakee aktiivisesti
uusia yritysaihioita tarjoamalla innovaatiopalveluita yrityksille. Tutustu Turbiiniin.


SmartLab Vantaa

SmartLab on Vantaan kaupungin Tietohallinnon sisällä toimiva kokeilukulttuuria edistävä muotoilulaboratorio.

SmartLab tekee yhteistyötä läheisesti Metropolian Electrian tutkimus- ja kehitysyksikön sekä Yrityskiihdyttämö Turbiinin kanssa. Tutustu SmartLab-ohjelmaan.


Katso videoita hankkeistamme

Eleohjain kotiympäristön kontrollointiin

Muita hankkeita