Oona: Osaamista opinnoilla

Hanke tarjoaa kolme 5 opintopisteen laajuista, noin 10 viikkoa kestävää, pääsääntöisesti verkossa opiskeltavaa maksutonta koulutusta yrittäjänaisille. Osaamista kehitetään digitaalisen osaamisen, henkilöstöjohtamisen sekä palveluiden ja tuotteiden uudistamisen koulutuksissa. Ensimmäiset koulutukset alkoivat keväällä 2017. Syksyn tarjonta tulossa pian.

 

 

Henkilöstöjohtaminen (5 op)

saat osaamista strategiseen henkilöstöjohtamiseen, kasvuyrityksen henkilöstöjohtamisen periaatteisiin ja käytäntöihin sekä henkilöstöjohtamisen organisoimiseen kasvavassa yrityksessä.

Ensimmäinen Henkilöstöjohtamisosaamisen kurssi alkaa torstaina 9.3.2017 kello 14-17, aloitustapaaminen Metropolia Ammattikorkeakoulun Vanhan Viertotien toimipisteessä (Haaga, Helsinki). Ilmoittaudu tästä.

 

Digiosaaminen: Verkkokauppa (5 op)

Kurssi on tarkoitettu verkkokauppaa käynnisteleville tai lisäosaamista kaipaaville.Opit verkkokaupan suunnittelun ja toteutuksen vaiheet sekä verkkonäkyvyyden parantamisen keinoja. Luot yrityksellesi digikehittymissuunnitelman. Lähiopetus: 7.4., 28.4., 12.5. ja 19.5.2017 klo 8.30-12.00. Metropolian Ammattikorkeakoulun Myyrmäen toimipiste Leiritie 1, Vantaa. Ilmoittaudu tästä.

 

Palveluiden ja tuotteiden uudistaminen (5 op)

Saat työkaluja yrityksesi palveluiden ja tuotteiden uudistamiseen ja kehittämiseen. Koulutuksen aikana käydään läpi innovatiivinen kehittämisprosessi, joka auttaa sinua kehittämään yritystäsi tulevaisuussuuntautuneesti. Koulutuksen alussa valitset yhden kehittämisteeman, jota kokeilet ja viet käytäntöön. Sinulla on mahdollisuus yrityksen tuotteiden ja palveluiden yhteiskehittämiseen Metropolia ammattikorkeakoulun monialaisten opiskelijaryhmien kanssa. 

Koulutus alkaa pe 18.8.2017 klo 8.30-11.00 (Vanha Viertotie 23, Helsinki). Ilmoittaudu tästä.

 

Kenelle?

Hankkeen koulutuksiin ja vertaisryhmiin ovat tervetulleet kaikki uusmaalaiset yrittäjänaiset yrityksen toimialasta, yritysmuodosta tai koosta riippumatta. Koulutukset ja vertaisryhmät soveltuvat kuitenkin parhaiten mikro- ja pienyrittäjille (yrityksen koko 1-50 henkilöä).

Koulutuksiin tuleville suosittelemme, että taustalla on vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto, jotta pysyt mukana amk-tasoisissa opinnoissa. Vertaisryhmiin osallistumiseen ei ole koulutustausta- tai osaamisvaatimuksia.

 

Koulutukset ja vertaistukiryhmät tuottaa Oona - osaamista ja onnistumisen tukea yrittäjänaisille ESR-hanke. Oona-hanke tukee uusmaalaisia yrittäjänaisia rohkeasti kasvattamaan yritystään osaamisen kehittämisen ja vertaistuen avulla. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama. Hankkeen rahoittavana viranomaisena on Hämeen ELY-keskus. Hanketta toteuttavat yhdessä Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Työterveyslaitos.

Hankkeen logo: Graafinen suunnittelu Gitta Majewski, www.gitta.fi