Tietoa kirjastosta

Metropolia Ammattikorkeakoulun kirjasto muodostuu useista toisiaan täydentävistä kirjastoista. Kokonaisuuteen kuuluu kahdeksan omaa kirjastoa ja kaksi yhteistyökirjastoa. Yhteistyökirjastot ovat Helsingin Konservatorion ja Metropolian yhteinen kirjasto Ruoholahdessa sekä Pop & Jazz Konservatorion ja Metropolian yhteinen kirjasto Arabiassa.

Mihin pyrimme?

Tarjoamme laadukkaat tilat ja palvelut oppimisen sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnan tarpeisiin. Annamme opiskelijoille erinomaiset tiedonhankintataidot työelämää varten. Autamme onnistumaan!

Noudatamme korkeakoulukirjastojen valtakunnallisia käytänteitä ja suosituksia. Kirjaston toimintaa arvioidaan vuosittain myös määrällisesti. Tiedot kerätään Tieteellisten kirjastojen tilastotietokantaan.

Ketä palvelemme?

Asiakkaamme ovat pääasiassa Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa. Muutkin henkilöt voivat käyttää kirjastoa, mutta tarjoamme ammattikorkeakoulun omille opiskelijoille ja henkilökunnalle enemmän avoimia ja ilmaisia palveluja.

>> Rekisteriseloste

Aineiston hankinta

Hankimme aineistot kustannustehokkaasti ja vältämme tarpeetonta päällekkäisyyttä kirjastojen kokoelmissa. Lue lisää Kirjaston käyttäjän oppaasta esim. henkilökunnan käyttöön tulevien aineistojen hankinnasta.

Käyttösäännöt

Julkaisut, raportit ja esitykset

Kirjaston henkilökunnan tekemät tai kirjastolle tehdyt julkaisut