Yrittäjyyssavotta

Yrittäjyyssavotta-hankkeen tavoitteena on törmäyttää Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijat keskenään luomaan ja innovoimaan uusia ja rohkeita avauksia itsensä työllistämiseksi.

Yrittäjyyssavotassa pyritään löytämään uusia keinoja yhteisten yrittäjyyskoulutusten toteuttamiseen perusopetukseen integroituna. Opiskelijayritysten kasvun tukemiseksi yhteistyötä tehdään myös mm. YritysHelsingin, Espoo Innovation Gardenin, Vantaan Turbiinin ja StartUp-kiihdyttämöiden kanssa.

Yrittäjyyssavotta on järjestänyt opiskelijoille yhteisen liikeidea-kilpailun alkuvuodesta 2016 ja seuraava järjestetään loppukeväällä. Yrittäjyyssavotta on myös käynnistänyt yhteistyön Helsingin kaupungin yrittäjyyskiihdyttämön Maria StartupHUBIn kanssa. Case Cosmethics -hankkeessa oli mukana noin 100 opiskelijaa kaikista kolmesta korkeakoulusta suunnittelemassa ja toteuttamassa startup-markkinointikampanjaa.

Yrittäjyyssavotta ja HUB13 järjestivät Startup Cupin yrittäjille ja mentoreille. Startup Cup on 48 tunnin startup-haaste, jossa tapahtumassa muodostetut tiimit oppivat vahvistamaan ja parantamaan ideoitaan erityisesti asiakasymmärrystä painottaen. Tuoreita yrittäjiä ohjeistetaan liiketoiminnan hallittavuudessa sekä siinä, miten liiketoiminnan eri vaiheissa kannattaa toimia. Tapahtumassa onkin kyse paitsi yhdessä tekemisestä myös ohjaamisesta: tiimejä ohjataan tekemään oikeita ratkaisuja. Lue lisää tapahtumasta Haaga-Helian sivuilta >>

Lisätietoja

päällikkö Tommo Koivusalo, Haaga-Helia
puh. 040 488 7172