Metropolia Akatemia

Metropolia Akatemia -konsepti on korkeakoulujohtamisen kehittämisen työkalu ja valmennusohjelmakokonaisuus Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Konsepti on kehitetty vastaamaan monialaisen ammattikorkeakoulun strategisen kehittämisen haasteeseen ja sitä on kehitetty ja toteutettu jo useamman vuoden ajan. Metropolia Akatemia -ohjelmissa eri alojen osaajat kokoontuvat yhteisille kehittämispäiville, joista koostuu systemaattinen osaamisen kehittämisen kokonaisuus eri kohderyhmille tai teemoille.

Metropolia Akatemioissa käsitellään ammattikorkeakoulun strategiaa ja sen toimeenpanoa, johtamiseen ja talouteen liittyviä asioita sekä erityisesti innostavan esimiestyön ja itsensä johtamisen teemoja. Kaikki asiakokonaisuudet kytkeytyvät oman työn kehittämiseen.

Metropolia Akatemiaa uudistetaan vuonna 2014 vastaamaan ammattikorkeakoulujen uusiin haasteisiin. Konseptin kehittämisessä painottuvat sekä johdon, esimies- ja asiantuntijatyön että opetuksen, TKI-työn ja liiketoiminnan kehittäminen.

Haemme kehittämistyöhön synergiaa myös kansainvälisen korkeakoulukehittämisen verkostoista ja johtamisen kehittämisen huippuverkostoista. Toimintaamme leimaa vahva usko siihen, että systemaattisella osaamisen kehittämisellä voidaan saavuttaa entistä parempia tuloksia myös ammattikorkeakoulusektorilla - unohtamatta intohimoa ja positiivista tekemisen meininkiä.

Lisätietoja

Helena Kuusisto-Ekkehittämispäällikkö
Helena Kuusisto-Ek
puh. 040 7177709
helena.kuusisto-ek metropolia fi