Kansainvälinen liiketoiminta -osaamisalue

Metropolia Business School - kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalue - on Metropolian liiketalouden alan osaamiskeskittymä. Henkilökuntaamme kuuluu yli 50 asiantuntijaa, joilla on monipuolista liike-elämän kokemusta sekä kansainvälisiä kontakteja alan korkeakoulumaailmaan. Alan innokkaita opiskelijoita meillä on yli 1600, joista noin 300 suorittaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Asiantunteva ja ajantasainen liiketalouden osaaminen on toimintamme kivijalka. Tavoitteemme on tarjota kansainvälistä liiketoimintaosaamista opiskelijoiden, Metropolian, alueen sekä kumppaniverkoston käyttöön. Vaalimme yhteisöllisyyttä ja hyvää yhteishenkeä. Vahvuuksiamme ovat kehittymishakuisuus, ketteryys ja kansainvälisyys.

Kansainvälisyys näkyy meillä englanninkielisenä opetustarjontana, monikulttuurisena oppimis- ja työympäristönä sekä laajana ulkomaisena partneriverkostona. Monikulttuurisuutta edistävät erityisesti ulkomaiset tutkinto-opiskelijamme sekä runsas määrä vaihto-opiskelijoita vuosittain.

Tutkimus-, kehitys- ja hanketoiminnan kumppani

Metropolia - Tutkimus-, kehitys- ja hanketoiminnan kumppani

Teemme liiketalouden alan opiskelijaprojekteja yhteistyössä yritysten ja korkeakoulukumppaniemme kanssa. Kauttamme voit hakea myös työharjoittelijaa tai opinnäytetyön tekijää omaan projektiisi. Yhteistyössä on mahdollista hyödyntää Metropolian monialaista osaamista ja kutsua mukaan tekniikan, kulttuurin tai sosiaali- ja terveysalan toimijoita.

Hanketoimintamme laajenee. Vahvuutemme on erityisesti liiketalouden osaamisen yhdistäminen pedagogiseen osaamiseen ja kansainvälisiin verkostoihin. Opiskelijoiden kanssa yhdessä tekeminen on tavoitteemme. Erityistä mielenkiintoa tunnemme tällä hetkellä mm. seuraaviin aihealueisiin: moninaisuuden johtaminen, sähköiset markkinoinnin ja liiketoiminnan työkalut ja ansaintalogiikat sekä logistiikka ja hankinta. Kaikki kansainvälisessä ympäristössä.

Koulutus- ja asiantuntijapalveluita mittatilauksena

Metropolia - Koulutus- ja asiantuntijapalveluita mittatilauksena

Tarvitsetko ideoita ja työvälineitä yrityksesi tai organisaatiosi henkilöstön ja toiminnan kehittämiseksi? Kehitä henkilöstösi myynti-, markkinointi-, viestintä- tai vuorovaikutustaitoja parempien tulosten saavuttamiseksi! Hyödynnä asiantuntijoidemme laaja-alaista ja monipuolista kokemukseen perustuvaa osaamista.

Olemme käytettävissä! Tarjoamme räätälöityjä valmennuksia: suunnittelemme yhteistyössä kanssanne tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

Esimerkkejä suosituista valmennuksistamme: monikulttuurisuuden johtaminen, haastavat esiintymis- ja vuorovaikutustilanteet, myyntityön ja asiakaspalvelun kehittäminen, esimiestyö, osaamisen johtaminen, ajanhallinta, projektinhallinta, sisäinen laskenta ja talouden tunnusluvut, sosiaalisen median työkalut, strategiatyö ja lean-ajattelu johtamisessa sekä osto- ja hankintatoimen osaaminen.

Tarjoamme myös 15 opintopisteen laajuista Metropolia Business Executive -valmennusohjelmaa liiketalouden osaamisen pikapäivittämiseen 2020-luvulle.

Kysy lisää koulutuspalveluistamme!

Liiketalouden tutkinnot: ajantasaista osaamista työelämään

Metropolian liiketalouden tutkinnot: ajantasaista osaamista työelämään

Meiltä valmistuu vuosittain noin 350 liiketalouden alan ammattilaista sekä pääkaupunkiseudun ja Suomen tarpeisiin että kansainvälisille työmarkkinoille. Tutkintokoulutuksemme järjestetään Vantaalla Myyrmäen kampuksella

Avoin AMK

Liiketalouden alan opintoja voit suorittaa joustavasti myös avoimessa ammattikorkeakoulussa. Avoimen väylän kautta voit suorittaa niin yksittäisiä opintojaksoja kuin laajempia opintokokonaisuuksia. Avoimen kautta on mahdollista hakeutua myös tutkinto-opiskelijaksi AMK- tai YAMK-tasoisiin tutkinto-ohjelmiin siinä vaiheessa, kun tutkintoon hyväksyttävissä olevia liiketalouden alan opintoja on suoritettu vähintään 60 opintopistettä AMK-tasoisia opintoja tai 30 opintopistettä YAMK-tasoisia opintoja.

Lisätietoja avoimen opiskelusta

 

 

Tutkinto-ohjelmat

Liiketalouden AMK-tutkintoon johtavat ohjelmat

European Business Administration
International Business and Logistics
Liiketalous

Liiketalouden YAMK-tutkintoon johtavat ohjelmat

Business Informatics
Hankintatoimi
Liiketoiminnan kehittäminen

Tervetuloa Myyrmäen kampukselle

Myyrmäen kampus laajenee, lue lisää.

Meistä sanottua

”Kouluttaja oli huippu ja selkeästi aiheen asiantuntija.”

”Hyvät esimerkit elävästä elämästä vauhdittivat päivää mukavasti.”

”Koulutus oli innostava, hieno ryhmä ja asiantunteva opettaja.”

Tervetuloa opiskelijaksi tai yhteistyökumppaniksi osaavaan yhteisöömme!

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Minna Hautamäki, osaamisaluepäällikkö
040 7215969
minna.hautamaki metropolia fi

Pia Väkiparta-Lehtonen, yritysyhteistyöstä vastaava lehtori
040 524 0586
pia.vakiparta-lehtonen metropolia fi