Liiketoimintapalveluiden uutisia


Metropolia koulutusvientiyhteistyöhön Sri Lankassa

12.01.2017

Metropolian liiketoimintapalvelut solmi neljä eri aiesopimusta yhteistyöstä Sri Lankassa joulukuussa 2016 tehdyllä koulutusvientimatkalla. Uudet yhteistyökumppanit ovat Colombo International Nautical and Engineering College (CINEC), Human Resource Management Institute (HRMI)...

Lue lisää

Tutustu Metropolian liiketoimintapalveluiden uusiin asiakkuuspäälliköihin

20.12.2016

Metropolian liiketoimintapalveluiden toimintaa vahvistavat ensi vuoden alusta uusina asiakkuuspäällikköinä aloittavat Ilkka Eerola ja Katariina Rönnqvist. Molemmilla tehtäviin valituilla on vankka kokemus koulutusten myynnistä. Ilkka siirtyy uuteen tehtävä...

Lue lisää

Syysseminaarissa valotettiin digitaalitekniikan räjähdysmäisen kehityksen antamia mahdollisuuksia ja sen vaikutuksia

07.09.2016

"Digiaika uudistaa ajattelun ja toimintatavat" -syysseminaarissa pohdittiin mitä ja miten uudella digiteknologialla voidaan tehdä suomalaisessa yhteiskunnassa kansalaisten hyvinvoinnin ja maan talouden hyväksi. 
Avauspuheenvuorossaan Leppävaaran Rotaryklubi – Alberga ...

Lue lisää

Metropolia syventää yhteistyötä toisen asteen oppilaitosten kanssa

17.08.2016

Metropolia allekirjoitti tänään 17.8.2016 yhteistyösopimukset kolmen Metropolian omistajakunnan ammatillisten oppilaitosten Omnian, Stadin ammattiopiston ja Varian kanssa.
Sopimukset kattavat oppimistoiminnan, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan sekä liiketoimin...

Lue lisää

16.05.2016

Suosituimmat avoimen amk:n opintopolut täyttyivät minuuteissa

Metropolian avoimen ammattikorkeakoulun syksyllä 2016 alkavien opintopolkujen ja -moduulien ilmoittautuminen alkoi maanantaina 9.5.2016 klo 12:00. Suosituimmat opintopolut täyttyivätkin minuuteissa.
Suurin ryntäys oli sosiaali- ja terveysalan 60 opintopisteen opintopolkuihin: 19 tutk...

Lue lisää

17.03.2016

Metropolia kouluttaa Vantaan henkilöstön Pilvitoimistoon

Metropolian MCreO on solminut sopimuksen pilvipalveluiden kouluttamisesta Vantaan kaupungin Tietohallinnon kanssa. Vantaan kaupungin uusi työviestinnän ja toimisto-ohjelmistojen palvelukokonaisuus on nimeltään Pilvitoimisto.
Vantaan kaupunki on ottanut koko henkilöstöns&aum...

Lue lisää

07.03.2016

Metropolia vahvistaa yhteistyötään toisen asteen kanssa - Varian uusi opintopolku insinööriksi haluaville

Vantaan ammattiopisto Varia ja Metropolia Ammattikorkeakoulu aloittavat syksyllä 2016 koulutuskokeilun kolmella alalla. Tarkoituksena on tarjota Varian opiskelijoille mahdollisuus suorittaa ammattikorkeakouluopintoja toisen asteen koulutuksen aikana ja samalla nopeuttaa opintoja vuodella.
Kokeilu k...

Lue lisää

1 - 7 / 24