Yhteistyö Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän kanssa

Asiakas: Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Metropolia ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä (PHSOTEY) ovat tehneet yhteistyötä erilaisten koulutushankkeiden ja -projektien parissa. Ne ovat vaihdelleet yksittäistä koulutuspäivistä laajempiin kokonaisuuksiin.

”Metropolia tuottaa sellaisia palveluita, joita Päijät-Hämeessä ei ole ollut mahdollista saada. Metropolian tuotteet ovat korkealaatuisia, palvelu on erittäin laadukasta ja meitä kuunnellaan. Me voimme itse osallistua ja myöskin hinta on sellainen, että se on meidän saavutettavissa.

Olen itse oppinut paljon ja olen saanut uusia näkökulmia. Yhteistyön tuloksena pysyn myös ajan tasalla siitä, mitä hoitotyön koulutussektorilla on parhaillaan menossa.”

Aino Tarhala
kehittämispäällikkö, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä


Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän toimialat ovat erikoissairaanhoito, sosiaali- ja perusterveydenhuolto sekä ympäristöterveydenhuolto.

Sosiaali- ja terveysyhtymä antaa erikoissairaanhoidon palveluja 14 jäsenkunnalleen (Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Iitti, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pukkila, ja Sysmä) sekä tuottaa sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut seitsemälle kunnalle (Hartola, Iitti, Myrskylä, Nastola, Pukkila, Orimattila ja Sysmä).