Metropolia yhteisönä ja työnantajana

Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään. Yksi arvoistamme onkin yhteisöllisyys.

Tavoitteemme on, että Metropoliassa opiskellaan ja työskennellään turvallisessa, välittävässä, yhteisöllisessä ja esteettömässä toimintakulttuurissa. Lue lisää yhdenvertaisuusohjelmastamme.

Henkilöstömme arvostaa tutkitusti sitä, että työllämme on merkitystä. Metropolialaisten intohimona on nähdä kehitys jokaisessa ihmisessä ja saada aikaan tuloksia, joilla on yhteiskunnallista arvoa ja vaikutusta. Lue lisää Metropoliasta työnantajana.

Valmennamme henkilöstöämme systemaattisesti Metropolia Akatemiassa, jossa eri alojen osaajat kokoontuvat yhteisille kehittämispäiville. Lue lisää Metropolia Akatemiasta.

Opiskelijoidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkeä asia. Haluamme tarjota opiskelijoillemme ja henkilöstöllemme turvallisen ja viihtyisän opiskelu- ja työskentely-ympäristön. Lue lisää turvallisuudesta.