Metropolia Big Band: Suomi 100 svengaa (Arabianranta, Hki)

Ti 14.3.2017 klo 19

Metropolia Big Band laulusolisteineen esittää suomalaista iskelmä- ja jazzmusiikkia 1930-luvulta 2010-luvulle kapellimestari Antti Rissasen johdolla.

Laulusolistit

Satu Liimatta   
Hilkka Louhivuori
Annika Mustonen
Kati Narvanmaa
Johannes Väisänen

Konsertin säveltäjänimiä ovat muun muassa Toivo Kärki, Usko Kemppi, Erik Lindström, George de Godzinsky, Rauno Lehtinen ja Eero Koivistoinen. Koivu ja sydän, Lennä mun lempeni laulu, Armi, Sulle salaisuuden kertoa mä voisin, Ranskalaiset korot, Punaista samppanjaa ja muut suomalaisille tutut ja rakkaat kappaleet saavat raikkaan tulkinnan nuorten muusikkojen esittäminä, 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Vapaa pääsy

Paikka

Arabiasali
Arabiankatu 2
Hki 56

METROPOLIA BIG BAND

Vuonna 2008 toimintansa aloittanut Metropolia Big Band on Metropolian musiikin opiskelijoiden muodostama orkesteri ja sen kapellimestarina toimii musiikin lehtori, pasunisti Antti Rissanen. Orkesteria kouluttavat ja johtavat säännöllisesti myös vierailevat kapellimestarit. MBB tekee vuosittain keskimäärin neljä erilaista konserttikokonaisuutta ja sen kokoonpano vaihtelee hieman produktiokohtaisesti.

Metropolia Big Bandin edeltäjä, Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa toiminut Stadia big band, perustettiin vuonna 2001. SBB voitti Suomen big band -mestaruuskilpailun vuonna 2006.
Lisää tapahtumia