Metropolian Musiikin Improklubi (Lavaklubi, Kansallisteatteri)

30.11.2017 klo 19-23

Metropolian Musiikin Improklubi tarjoaa alustan monitaiteelliselle kohtaamiselle, jossa improvisoivat taiteilijat - muusikot, tanssijat, sanataiteilijat, näyttelijät, kuvataiteilijat - tuottavat esityksiä yleisölle ja yleisön kanssa. Syksyn toisella klubilla koetaan musiikkia ja vapaata improvisaatiota, vierailijoita ja yllätysesiintyjiä. Lavalle nousevat Metropolian omat improvisoijat Sanna Vuolteenaho, laulu, Tapani Heikinheimo, sello ja Kimmo Salonen, piano.

Vierailijat:
Safehouse Helsinki -kollektiivi
Helsingin Huiluorkesteri
Tallinna Music Academy Improvisators eli Vastarannan improajat

Ilta alkaa tuttuun tapaan improsokkotreffeillä Safe House Helsinki -kollektiivin johdattelemana.
Ja  illan päätteeksi lava on vapaa!

Metropolian Musiikin Improklubi Facebookissa
Safehouse Helsinki Facebookissa

Liput 2 euroa ovelta

Paikka

Kansallisteatteri, Lavaklubi
Läntinen Teatterikuja 1
Helsinki 10

Vastarannan improajat

On meidän oma suomalaisedustustomme Virossa. Ryhmä suomalaisia improvisoijia, jotka ponnistavat sekä klassisen että rytmimusiikin taustoista. He ovat hakeutuneet lahden taakse saamaan oppia maantieteellisesti lähimmässä improvisaation maisterikoulutusohjelmassa Viron musiikki- ja teatteriakatemiassa.

Lavaklubilla improvisoivat:
Saara Viika – sello
Satu Tillanen – laulu ja pasuuna
Michael Sagulin – alttoviulu
Erno Aalto – Sähkökitara
Johanna Vahtola- Laulu
Tua Hakanpää-laulu

Helsingin Huiluorkesteri

Helsingin Huiluorkesteri oli perustettu viisi vuotta sitten antamaan huilunsoiton pariin palaaville aikuisille mahdollisuuden esiintyä. Käytämme improvisointiin perustuvia harjoitusmenetelmiä ja laajennettuja soittotekniikoita sisällytetään harjoituksiin ja esityksiin. Tällä tavoin pyrimme paitsi kehittymään soittajina myös lisäämään soittajien luottamusta itseensä huilisteina ja muusikkoina. Helsinki Huiluorkesteri johtaja on Kathy Weidenfeller. Yhtye on osa Luoteis-Helsingin Musiikkiopiston avointa osastosta. 

 

 

 Lisää tapahtumia


Tilaa tapahtumat RSS-syötteinä

Reittiopas

Suodata tapahtumia