Urban Forest Heimtextil-messuilla Frankfurtissa

Paikka: Heimtextil 2018 -messut Frankfurtissa, eurooppalaisten design-korkeakoulujen Campus-näyttely hallissa 4.2, ständi B60.
Aika: 9.-12.1.2018 

Metropolian tekstiilisuunnittelun opiskelijat osallistuvat 12. kertaa maailman suurimmille kodin ja julkitilan sisustustekstiilimessuille Frankfurtissa, Saksassa. Heimtextil-messujen Campus-näyttelyssä on tänä vuonna mukana 16 korkeakoulua eri puolilta maailmaa.

Campus-osaston näyttelyn teema on “Meeting Sharing Places”. Opiskelijat ovat tulkinneet teemaa luomalla Urban Forest -konseptin, jonka tarkoituksena on osallistaa messuvieraita ja tarjota moniaistillinen elämys. Touch, Feel, See ja Connect olivat avainsanoina konseptin suunnittelussa.

Muotoilun tutkinto-ohjelman kolmannen vuosikurssin tekstiilisuunnittelun opiskelijat ovat luoneet konseptinsa lähtökohtana materiaalikokeilut, tavoitteena uusien pintojen ja materiaalien löytäminen.

Urban Forest -konsepti yhdistää kaksi erilaista maailmaa. Osa tilasta tullaan käyttämään osallistavaan, vaihtuvaan näyttelyosuuteen. Kontrastiksi rakennetaan tekstiili-installaatio, joka tuo luonnon läsnäolon osastolle. Kokonaisuutena tila kutsuu vierailijan pohtimaan mielenmaisemiaan ja samalla rauhoittumaan toviksi hektisestä messuympäristöstä.

Campus-näyttelyä sponsoroi Best of Design -organisaatio tukeakseen nuoria suunnittelijoita ja design-koulutusta. Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa eurooppalaisten tekstiilidesign-korkeakoulujen yhteistyötä ja luoda opiskelijoille mahdollisuuksia tutustua kansainväliseen tekstiilialaan.

Lisätietoja

Urban Forest Instagramissa
Urban Forest Facebookissa

Tekstiilisuunnittelun opiskelu

Heimtextil
Messe Frankfurt

Yhteyshenkilöt

Vastaava opiskelija
Oona Ohvo
050 5609644
oona.ohvo gmail com

Vastaava opettaja
Tiina Karhu
040 4806876
tiina.karhu metropolia fiLisää tapahtumia


Tilaa tapahtumat RSS-syötteinä

Reittiopas

Suodata tapahtumia