Kaupungin uudet kuviot

Aika: 21.–27.5.2018, 24/7 (ikkunanäyttely)
Paikka: Linja-autoasema, Forssa

Millaisia aarteita Forssan museon arkistoista löytyykään!

Museo on tuonut aarteensa päivänvaloon digitoimalla ja julkaisemalla tekstiiliarkiston aineiston verkkosivuillaan. Metropolian tekstiilisuunnittelun opiskelijat ottivat haasteen vastaan ja käyttivät Forssan museon teollisen tekstiilin kokoelman klassikkokuoseja rakennusten pintamateriaalien suunnittelun pohjana.

Ryhmä opiskelijoita on tutustunut Forssan museoon ja kaupunkiin nähdäkseen, mitä rakennuksia voisi ehostaa klassisilla kuosipinnoilla. Kaupunki haluaisi tekstiilihistoriansa näkyvän paremmin katukuvassa, ja opiskelijoiden tavoitteena on tarjota kaupungille materiaalivaihtoehtoja rakennusten pinnoitukseen. Opiskelijat ovat samalla selvittäneet materiaalien tuotantovaiheet, kustannukset ja logistiikan.

Opiskelijoiden suunnittelemat materiaalikokeilut esitellään kaupunkilaisille Forssa-viikoilla toukokuussa 21.–27.5. linja-autoaseman ikkunanäyttelyssä.

Projekti on osa Tyykistä tulevaisuuteen -hanketta

Designerit/suunnittelijat

Metropolian muotoilun tutkinto-ohjelma, pääaineena tekstiilisuunnittelu; Roosa Hursti, Lilli Ilmavirta, Hanna Julin, Iida Kopio, Maija Koppinen, Gerli Kotkamets, Elina Kynnysmaa, Laura Laine, Anna Lemberg, Taavi Mäkelä, Reetta Pihkanen, Susanna Raiskio, Enna Savolainen, Sonja Tanskanen, Riina Turpeinen ja Heidi Vuorinen.

Lisätietoja

Lehtori Tuiti Paju
tuiti.paju metropolia fi 
040 480 6885Lisää tapahtumia


15.05.2019

Jazzjamboree