#KelpaankoMinä - Metropolia on mukana SuomiAreenassa heinäkuussa

#KelpaankoMinä – tarvitaanko työelämässä Tinderiä? -paneelikeskustelun järjestävät yhteistyössä Metropolia, SuoraTyö.fi ja Teollisuusliitto.

Metropoliaa keskustelupaneelissa edustaa Metropolia Ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola.

Metropolia Ammattikorkeakoulu osallistuu 16.-20.7.2018 Porissa järjestettävään SuomiAreena-tapahtumaan yhteistyössä SuoraTyö Oy:n ja Teollisuusliiton kanssa.

Metropolia, SuoraTyö Oy ja Teollisuusliitto järjestävät yhteistyössä heinäkuun 19. päivä SuomiAreenan BePOP-lavalla Porissa innostavan ja informatiivisen, mutta rennon paneelikeskustelun nimeltään: #KelpaankoMinä – tarvitaanko työelämässä Tinderiä?

Metropoliaa paneelikeskustelussa edustaa Metropolia Ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola. Hänen lisäkseen paneelissa ovat mukana Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto ja toimitusjohtaja Jani Laatikainen SuoraTyö Oy:stä. Paneelin juontaa MTV Uutisten uutisankkurina tunnettu Ripsa Koskinen-Papunen.

Keskustelun aiheena on työn murros nyt ja tulevaisuudessa. Isoina kysymyksinä paneelissa pohditaan muun muassa kuinka työn osaajat ja työnantajat kohtaisivat paremmin, miten digitalisaatio muuttaa työnhakua, millainen työ kelpaa ja millaista osaamista tarvitaan nyt ja jatkossa.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuussa Porissa. SuomiAreenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta rennosti kesäisissä tunnelmissa. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä. Vuonna 2017 tapahtumaan osallistui 74 000 kävijää yli 170 tilaisuuteen.

SuomiAreenan tuottavat yhteistyössä Mediahub ja Porin kaupunki. Tänä kesänä tapahtuma toteutetaan 13. kerran. SuomiAreenan mediakumppani on MTV, joten SuomiAreenan sisällöt näkyvät laajasti suorana MTV:llä ja Katsomossa.

Pori Jazzin kanssa samaan aikaan järjestettävän tapahtuman tämän vuoden teema on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus.

#KelpaankoMinä –tarvitaanko työelämässä Tinderiä? –paneelikeskustelu SuomiAreenassa, Porissa, Yrjönkatu 22:ssa (BePOP-lava) torstaina 19.7.2018, klo 11:30-12:30.

Seuraa SuomiAreenan tapahtumia myös Metropolian Twitterissä ja LinkedIn:ssä.

SuomiAreenan ohjelma.

Videot

Katso kolme videota, jotka ovat osa #KelpaankoMinä –tarvitaanko työelämässä Tinderiä?-paneelikeskustelua SuomiAreenassa, BePOP-lavalla.

Helsinkiläinen työnhakija Tuula Karivesi kertoo työurastaan ja toiveistaan työn saamisen suhteen.

Porilainen Aurubis Finlandin henkilöstöpäällikkö Timo Tomula kertoo osaavien työntekijöiden löytämisen haasteista ja siitä millaisia osaajia he etsivät yritykseensä.

Porilainen yrittäjä HeadAI:sta Harri Ketamo (FT) kertoo kuinka tekoäly voisi auttaa työmarkkinoilla sekä työnhakijoita, että työnantajia löytämään toisensa sekä millaista työnhaku on vuonna 2030?Lisää tapahtumia