Höntsä-Fest

Höntsä-Fest on 16-25 -vuotiaille nuorille suunnattu pääsymaksuton tapahtuma Helsingin jäähallilla keskiviikkona 3.10.2018 klo 13-17. 

 

Tapahtumassa mukana nuorten järjestämiä Höntsäklubeja eli ohjattuja höntsäilypisteitä kulttuuri- ja liikuntaharrastusten parissa sekä tärkeää asiaa ilmastonmuutoksesta ympäristöjärjestöjen infopisteillä. Tapahtuma huipentuu pipolätkämatsiin jäähallin jäillä sekä nuorten artistien konserttiin Jäähallin nousevalla lavalla! Esiintyjäksi on varmistunut mm. Töölön Ketterä.

 

 

Mukana tapahtumaa tukemassa ovat myös mm. tubettaja ja sisällöntuottaja Mauton sekä Kontulan Hassan. Tapahtuman suojelijana toimii näyttelijä Joonas Saartamo.

 

Ilmoittaudu mukaan ohjaamaan omaa Höntsäklubia, tekemään tapahtuman somea tai pelaamaan pipolätkää! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: www.hontsa.metropolia.fi/hontsafest       

Facebook: www.facebook.com/hontsafest/
IG & Twitter: @hontsafest 

 

Lisätietoja:

Tuottaja-assistentti Julia Keinänen
S-posti: etunimi.sukunimi metropolia fi

 

Höntsä -silta eteenpäin! on hanke, jonka aikana kehitetään monialainen Höntsä-toimintamalli, joka perustuu iloa tuottavaan, osaamisesta riippumattomaan, kaikille avoimeen matalan kynnyksen Höntsä-toimintaan arjen toimintaympäristöissä.

 

Euroopan sosiaalirahasto – Euroopan unioni.    Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020.  Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

 

 

 

 

 

 

 Lisää tapahtumia