Tässä hetkessä – iloa vanhustyöhön

Helsingin Metropolia (AMK) geronomiopiskelijat järjestävät yhteistyössä Mummodisko ry:n kanssa Työelämäpäivän

Myllypuron kampuksella keskiviikkona 22.5.2019 klo 13 – 16 osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma tuo yhteen ikäihmiset, opiskelijat ja työelämäkumppanit pitämään hauskaa yhdessä jaetun ilon äärelle tärkeän viestin kera. Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja ja haastatteluja vanhustyön eri toimijoilta ja asiantuntijoilta tarkastellen ikääntymistä eri näkökulmista sekä päästään tutustumaan työelämäkumppaneiden arvokkaaseen toimintaan vanhustyön kentällä.

Tapahtuma rakentuu Mummodisko-konseptin ympärille tuoden oppilaitosympäristöön DJ-musiikkia eri vuosikymmenten takaa. Juontajana toimii iloinen ja värikäs näyttelijä Tuija Piepponen ja live-esiintyjänä nähdään improvisaatioräpin pioneerit Jodarok & Särre.

Geronomitutkinnon tarkoituksena on kouluttaa kokonaisvaltaisia vanhustyön osaajia, jotka tukevat hyvää ja osallistuvaa vanhenemista. Geronomi edistää vanhojen ihmisten hyvinvointia, sosiaalista osallisuutta, terveyttä ja toimintakykyä.

Mummodisko-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017 alkaen eri puolella Suomea. Tapahtumien tavoitteena on ollut tarjota niin mummoille kuin vaareillekin mahdollisuus tanssia ja viihtyä yhdessä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tapahtumien tarkoituksena on ennen kaikkea lievittää yksinäisyyttä ja mahdollistaa merkittäviä kohtaamisia yli sukupolvien.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Anna Puustelli-Pitkänen
lehtori

p. 040 682 3326
etunimi.sukunimi@metropolia.fi

Geronomi, vanhustyön tutkinto-ohjelma

 

 

 

 Lisää tapahtumia