KUTSU Erätauko-keskusteluun - Kuulluksi tuleminen tässä ja nyt!

torstaina 23.5.2019
klo 17.00-20.00
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, MPA 1052

Tuntuuko, että kukaan ei kuule? Onko sulle sanottu, että sä et kuuntele? Miten me eri tavoin asioita katselevat voimme keskustella yhdessä?

Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa kokeilemaan, miltä kuulluksi tuleminen ja kuunteleminen tuntuu. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan, ihmettelemään ja kokemaan, miltä ei-tietäminen voi tuntua yksin tai kaverin kanssa.

Osallistujat: Nuoret ja nuorten asioista kiinnostuneet
Tarkoitus: Keskustella ja jakaa kokemuksia ja ajatuksia kuulemisesta ja kuulluksi tulemisesta. Kokea dialoginen keskustelu pienryhmässä.

Ilmoittautuminen 17.5 mennessä täältä.

Hanna Yli-Tepsa alias Rauhatäti on Lapista lähtenyt, nykyään Helsingin Roihuvuoressa majaileva rap-artisti, sekä tanssinopettaja Helsingin tanssiopistossa vuodesta 2000 lähtien. Hän on yhteiskuntakriittinen räppäri, jonka lyriikassa paneudutaan vaikkapa eriarvoisuuden, rasismin, syrjäytymisen, mielenterveysongelmien tai markkinavetoisen globalisaation teemoihin. Rauhatätin ensimmäinen levy ”Labyrintti” julkaistiin 2014 ja toinen levy ”Palasia” julkaistaan 30.5.2019. Tässä välissä Rauhatäti on ehtinyt pitää lukuisia rap-työpajoja syrjäytymisriskissä oleville, lastensuojelun asiakkaille, päihderiippuvaisille ja mielenterveyspotilaille, seksityöntekijöille, vangeille ja koululaisille. Hänen pedagoginen, läsnäoleva työtapansa perustuu pitkään kokemukseen taideaineen opettajana ja menetelmän pääkohtana on ihmisen kohtaaminen ja vuorovaikutus.”

Lisätietoja kirsi.airaksinen metropolia fi

Ohjelma

17.00 Kahvit
17.15 Tervetuloa, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Kuulen ja tulen kuulluksi, Rauhatäti, Hanna Yli-Tepsa
18.00 Erätauko-keskustelut pienryhmissä
19.00 Tauko
19.15 Pienryhmissä syntyneiden ajatusten jakaminen
19.40 Yhteenveto ja ajatuksia jatkosta
Lopetus

Lisätietoja

Toini Harra
yliopettaja
p. 040 334 6102
etunimi.sukunimi metropolia fi

 



Lisää tapahtumia


Tilaa tapahtumat RSS-syötteinä

Reittiopas

Suodata tapahtumia