Uudistuva sosiaali- ja terveysala -seminaari keskittyy alan vaikuttavuuteen

Metropolia Ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan Master’s -koulutus järjestää Uudistuva sosiaali- ja terveysala -seminaarin, jossa pureudutaan sosiaali- ja terveysalan vaikuttavuuteen. Jo perinteeksi muodostunut Uudistuva SOTE-seminaari on järjestyksessään viides.

Seminaari järjestetään 7.11.2019 klo 12-16 uudella ja upealla Metropolian Myllypuron kampuksella (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki). Ennen seminaaria on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Myllypuron kampuksen ruokalassa. Katso Reittioppaasta https://reittiopas.hsl.fi/, miten voit saapua paikalle julkisilla kulkuneuvoilla.

Tervetuloa mukaan kuulemaan alan asiantuntijapuheenvuoroja sekä verkostoitumaan! Mukana myös Metropolian ylempien ammattikorkeakoulututkintojen opiskelijoita esittelemässä opiskelua ja YAMK-tutkintoa Myllypuron kampuksella.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen aukeaa syksyllä. Tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteyden (Connect Pro) kautta. Etäyhteydestä tiedotetaan lähempänä seminaariajankohtaa.

Seminaarin ohjelma ym. lisätiedot päivitetään tälle sivulle myöhemmin.Lisää tapahtumia