Seminaariarkisto 2014-2015"Suomi takaisin menestyksen polulle" -kutsuseminaari

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Helsingin seudun kauppakamari, Espoon kaupunki ja Leppävaara-Alberga Rotaryklubi toteuttavat yhteistyössä jo 16. kerran kutsuseminaarin. Sen teema vaihtelee vuosittain ja tarkoituksena on koota vaikuttajia tärkeiden ilmiöiden äärelle.

Tänä vuonna seminaarissa syvennytään uudenlaisen, modernin johtamisen erityishaasteisiin. Työn organisoimisessa on nähtävissä uusi, viides vaihe, ja tähän liittyviä ilmiöitä valotetaan monipuolisesti. Pääpuhujana on Kone Oy:n pitkäaikaisena toimitusjohtajana toiminut Matti Alahuhta, joka puhuu muutoksesta yritysjohtajan näkökulmasta. Hänen jälkeensä ajatuksia nuoren sukupolven johtamisesta kertoo Metropolian opiskelija Jalmari Janhunen englanninkielisestä Industrial Management -tutkinto-ohjelmasta. Taloustutkimus Oy:n tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen esittelee suomalaista työelämää ja yhteiskuntaa lähitulevaisuudessa odottavia arvomurroksia.

Seminaarin jälkimmäisessä osassa kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä kertoo Espoon kaupungin johtamiseen liittyvästä uudesta otteesta ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola haastaa puheenvuorossaan kokeilukulttuurin käyttämiseen korkeakouluissa.

Toinen veli Oy voitti Rotary Startup Challenge -yrittäjyyskilpailun kehittämällään kiinteistöhuoltoyhtiöille suunnatulla KiinteistöVELI-toiminnanohjausjärjestelmällä, jonka avulla huoltoyhtiön arki helpottuu huomattavasti. Yrityksen perustajiin kuuluu kaksi Metropolian opiskelijaa, Kalle Kuronen ja Antti Karkimo. Puheenvuorossa kerrotaan Startup-yrittäjyydessä Suomessa ja esitetään näkemyksiä yrittäjyyttä vauhdittavista ja jarruttavista tekijöistä toimintaympäristössä.

Seminaari on tarkoitettu metropolialueen työelämän ja koulutuksen avainhenkilöille, asiantuntijoille sekä kunnallisille vaikuttajille ja päättäjille. Se järjestetään tiistaina 2.9.2014 Metropolia Ammattikorkeakoulun Leppävaaran yksikössä (Vanha maantie 6, Espoo).

Tutustu tarkempaan ohjelmaan.

Valitettavasti seminaarimme on nyt täynnä.

Voitte tiedustella peruutuspaikkoja Tuire Ranta-Meyerilta.

Lisätietoja

Tuire Ranta-Meyer
johtaja, yhteiskuntasuhteet
Metropolia Ammattikorkeakoulu
puh. 050 526 2002
etunimi.sukunimi@metropolia.fi