Seminaariarkisto 2014-2015Uudistuva sosiaali- ja terveysala

seminaarit 2014-2015

Kutsu

tiistai 2.12.2014, klo 9 - 12.30
Metropolia, Tukholmankatu 10, auditorio

Metropolia on mukana uudistamassa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintakäytäntöjä ja asiakastyön johtamista. Vuosittain ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijoiden opinnäytetöitä valmistuu yhteistyössä reilun sadan työpaikan ja muiden kumppaneiden kanssa. Nämä master-työt perustuvat työelämän kehitystarpeisiin ja ratkaisua vaativiin ongelmiin. Ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijoillamme on useiden vuosien työkokemus alalta sekä aiemmin suoritettu alempi korkeakoulututkinto. Opiskelu toteutuu työssäkäynnin ohella.

Nyt sinulla on tilaisuus saada tietoa kehitystöiden tuloksista ja samalla esittää uusia kehitystarpeita sekä osallistua keskusteluun alan uudistumisesta.

Tilaisuuteen on kutsuttu myös master-töiden sosiaali- ja terveysalan työelämäkumppanit metropolialueen kunnista ja kuntayhtymistä, järjestöistä ja sote-alan yrityksistä, sote-osaamiskeskuksista ja muista kehittämisyhteisöistä sekä ministeriöistä. Paikalla on Metropolian sosiaali- ja terveysalan alan opettajat ja ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijat sekä master-työn tekijät.
Tervetuloa osallistumaan! - tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 24.11.2014 mennessä

Ohjelma (pdf)

Lisätietoa ohjelmasta:

Antti Niemi, terveydenhuolto, puh. 040 676 4866 antti.niemi metropolia fi ja
Sirkka Rousu, sosiaaliala, puh. 040 714 5157, sirkka.rousu metropolia fi

YAMK-tutkinnot, Metropolia Master's