Liiketalouden kansainvälistä projektiviikkoa vietettiin kesäisissä tunnelmissa

07.06.2018

Metropolian Liiketalouden alan vuosittainen kansainvälinen tapahtuma International Project Week järjestettiin 14.–18.5.2018 Leppävaaran kampuksella. Yrityksen yhteiskuntavastuu -teemaan keskittyvää viikkoa vietettiin tänä vuonna jo 14. kertaa.

Projektiviikko käynnistyi 14.5. Kick-off-tilaisuudella, jossa kahvitalo Oy Gustav Paulig Ab ja lakiasiantoimisto Lex Gaudius esittelivät toimintaansa ja antoivat opiskelijaryhmille vastuullisen liiketoiminnan markkinointiin liittyvät toimeksiantonsa.

Projektiviikon aikana 14 vierailijaluennoitsijaa Liiketalouden partneriyliopistoista Saksasta, Alankomaista, Isosta-Britanniasta, Itävallasta, Belgiasta ja Kanadasta luennoivat yli 130 opiskelijalle yrityksen yhteiskuntavastuu-teeman mukaisesti ja työstivät käytännön toimeksiantoja heidän kanssaan. Viikkoon osallistui myös vierailevia ulkomaisia opiskelijoita Itävallasta ja Belgiasta.

Tiiviin päiväohjelman lisäksi viikon aikana nautittiin myös yhteisistä vapaa-ajan riennoista. Opiskelijat kävivät keskenään esimerkiksi piknikillä ja nähtävyyskierroksella Helsingissä. Opettajat vierailivat Nokian pääkonttorissa Espoossa kuulemassa, millä tavoin kestävä kehitys ja vastuullisuus on sidottu osaksi Nokian liiketoimintaa. Tapahtuma huipentui perjantaina 18.5. pidettyyn posterinäyttelyyn, jossa opiskelijaryhmät esittelivät tuotoksensa toimeksiantajille ja muulle yleisölle.

Tapahtumaa vietettiin tänä vuonna poikkeuksellisen aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Muutoinkin projektiviikko oli kaikin puolin onnistunut. Pääjärjestäjä, lehtori Anne-Mari Raivio on tapahtumaan erittäin tyytyväinen. ”Projektiviikko on todella intensiivinen mutta valtavan antoisa tapahtuma. Toisen vuoden opiskelijamme ovat uskomattoman innovatiivisia ja uskaltavat haastaa itseään luoviin ratkaisuihin. Lisäksi mahdollisuus kansainvälistymiseen täällä kotikonnuilla on hieno tilaisuus paitsi opiskelijoille myös meille järjestäjille”, Raivio kiteyttää tunnelmiaan viikon jälkeen.

Lisätiedot:
Anne-Mari Raivio
lehtori, liiketalous
p. 040 509 7057
etunimi.sukunimi@metropolia.fi


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Ennätysmäärä valmistuneita vuonna 2018

18.12.2018

Tänään on jälleen ilon päivä monille Metropoliassa opiskelunsa päätökseen saavilla, kun valmistujaisia juhlitaan eri kampuksilla. Vuonna 2018 AMK-tutkinnon suorittaneita opiskelijoita on ennätyksellisesti yli 2800 ja ylemmän AMK-tutkinnon suorit...

Lue lisää

3AMK kouluttaa kiinteistöalan kehittäjiä

17.12.2018

3AMK:n Kiinteistöalan kehittäjä -osaamispolku tähtää isännöinnin, kiinteistöjohtamisen ja kiinteistövälityksen alan tietotaidon kehittämiseen.
Polku järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2018. Uudet kiinteistöa...

Lue lisää

Sytyke ry valitsi Jesse Ukkosen opinnäytetyön vaikuttavimmaksi

14.12.2018

Tietojärjestelmätyön ammattilaisten Sytyke ry järjesti Vaikuttavin opinnäytetyö 2017-18 -kilpailun. Kilpailun voitti Metropolian viestinnän tutkinto-ohjelmasta valmistunut Jesse Ukkonen.
Voitokas opinnäytetyö Häiriötön tekno...

Lue lisää

Museoyhteistyöllä äänimaisemia, sovelluksia ja uusia näyttelyideoita

13.12.2018

EU:n Luova Eurooppa-ohjelman The People’s Smart Sculpture -hankkeen (2014 - 2018) päättyessä sen aikana kerätyt parhaat käytännöt on koottu yhdeksi julkaisuksi.  Hankkeenvtavoitteena oli tukea osallistavaa, yhteisöllistä, monialaista urbaania k...

Lue lisää

11.12.2018

Talonrakennusteollisuus tukee lahjoituksella tuotantojohdon koulutusta

Järjestäytyneitä rakennusliikkeitä Uudellamaalla edustava Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry on tehnyt 40.000 euron lahjoituksen Metropolia Ammattikorkeakoululle. Joulukuun 4. päivä lahjoitetulla summalla on tarkoitus edistää rakennusalan ammattikorkeakou...

Lue lisää

11.12.2018

Etäkuntoutuksen erikoistumiskoulutuksessa innostava alku

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus kokosi yhteen kokeneita ja vasta aiheeseen perehtyviä ammattilaisia. Vuoden kestävä koulutus alkoi innostuneesti ja opimme heti ensimmäisessä tapaamisessa, että koulutuksessa on laaja kirjo osaamista kuntoutuksen m...

Lue lisää

07.12.2018

Koulutettujen maahanmuuttajien urapolku helpottuu

Metropolia Ammattikorkeakoulu tarjoaa maahanmuuttajasairaanhoitajille kaksi opintoväylää, jotka ovat Osaaminen käyttöön Suomessa -hanke (EU-/ETA-alueelta tulevat maahanmuuttajat) ja SOTE-silta -hanke (EU-/ETA-alueen ulkopuolelta tulevat maahanmuuttajat). Väyliä keh...

Lue lisää


1 - 7 / 1625

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015