Leppävaaran Rotaryklubi ry − Alberga Rotaryklubb rf tukee lahjoituksellaan Metropoliaa

12.09.2018

Leppävaaran Rotaryklubin presidentti Timo Kärnä ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola allekirjoittivat lahjakirjan syysseminaarissa 4.9.2018.

Hyvin toimivan yhteistyön kunniaksi Leppävaaran Rotaryklubi teki 4.9.2018 syysseminaarin yhteydessä lahjoituksen Metropolialle. ”Haluamme tukea arvostamaamme korkeakoulua ja yhteistyökumppania nyt, kun valtio maksaa kaikista yksityisistä lahjoituksista vastinrahan. Siksi meille oli tärkeää osallistua Metropolian Muutamme maailmaa -kampanjaan”, klubin presidentti Timo Kärnä kertoo. ”Iloitsemme myös siitä, että Leppävaaran kampusprofiilina on älykkäät ratkaisut. Se tukee hienosti myös Espoon kaupungin strategiaa, voittihan Espoo juuri kansainvälisen Intelligent Community Award -palkinnon", Kärnä kehuu.

”Leppävaaran Rotaryklubi on aina ollut rohkaiseva ja kannustanut Metropoliaa sen eri vaiheissa. Samalla sen kautta on auennut monia verkostoja ja vaikuttamisen foorumeita. Kiitän lämpimästi klubia, sen hallitusta ja presidenttiä lahjoituksesta”, toteaa toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola

”Lahjoituksille on nyt aikaikkuna auki, sillä vastinrahakausi jatkuu vuoden loppuun asti”, muistuttaa yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. ”Lahjoittaa voi sähköisellä lomakkeella, joka löytyy Metropolian verkkosivun Lahjoita-valikosta tai tekstiviestillä numeroon 16588. Tässä yhteydessä lausun jo monet kiitokset kaikille tähänastisille lahjoittajille”.

Rotaryaate kokoaa saman henkisiä ihmisiä yhteen tekemään hyvää omalla asuinalueellaan ja koko maailmassa. Rotaryt tunnetaan myös maailmanlaajuisesta nuorisovaihdosta ja nuorten johtajien koulutuksesta. Lähes jokaisella suurehkolla paikkakunnalla Rotary järjestää vuosittain paikallisen nuoren vaihto-oppilasvuoden ja ottaa Suomeen vastaan jonkun kansainvälisen tulokkaan.

Paikalliset Rotaryklubit ovat toiminnan perustana. Leppävaaran 30 vuotta täyttäneellä Rotaryklubilla ja Metropolialla on pitkä yhteistyön perinne. Esimerkiksi vuosittainen edellä mainittujen kumppaneiden, sekä Helsingin seudun kauppakamarin ja Espoon kaupungin kanssa järjestettävä syysseminaari toteutui jo 20. kerran syyskuun alussa.

Lisätietoja:

Tuire Ranta-Meyer, tuire.ranta-meyer@metropolia.fi tai 050 5262 002
Timo Kärnä, timopekkakarna@gmail.com tai 050 326 7606
metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/lahjoittaminen/
lahjoita.metropolia.fi/
metropolia.fi
rotaryleppavaara.wordpress.com/


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Tre Smeder -säätiöltä apuraha ruotsinkielistä oopperaa varten

12.11.2018

Helsingissä sijaitseva ruotsinkielinen, vuonna 1993 Säästöpankkisäätiön pohjalle perustettu Stiftelsen Tre Smeder on myöntänyt Metropolian oopperaproduktion toteuttamiseen apurahan. Metropolian oopperakoulutus esittää keväällä 5.&...

Lue lisää

Systeeminen ymmärrys tuo uusia näköaloja rehtorin työhön

09.11.2018

Metropoliassa käynnistettiin syyskuussa 2018 uusi, perusopetuksen rehtoreille suunnattu Uudistuva johtajuus- systeeminen ymmärrys ja ratkaisukeskeinen ote -valmennus, jota rahoittaa Opetushallitus ja on osallistujille maksuton.
Systeeminen älykkyys on hyvän johtamisen perusedell...

Lue lisää

Helsingin Insinöörit HI ry ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry palkitsivat Riitta Konkolan

07.11.2018

Helsingin Insinöörit HI ry ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry luovuttivat mitalin Metropolia Ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolalle tiistaina 6.11.2018 Helsingin Oopperatalon lämpiössä.
Helsingin teknillisen oppilaitoksen muistomitali ...

Lue lisää

IBM ja Metropolia yhteistyöhön - uusinta teknologiaa ja tukea innovaatiokehitykseen

07.11.2018

Teknologiayritys IBM ja Metropolia aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on saada aikaan innovaatioiden kehittämistä esimerkiksi terveydenhuollon alalla sekä tarjota työkaluja ja tukea Metropolia-ammattikorkeakoulun tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille.
Yhteisty&ou...

Lue lisää

02.11.2018

3AMK-osaamispoluilta tulevaisuuden työelämän osaamista – katso videot!

Tiedätkö, mitä on kiertotalous? Entä millaista on juomateollisuuden parissa työskentely? Tai miten ihmeessä sosiaali- ja terveysala ja liiketalous liittyvät toisiinsa?
Näitä teemoja käsitellään 3AMK:n osaamispoluilla. Osaamispolut ovat tyypilli...

Lue lisää

30.10.2018

Sydänsairaat ikäihmiset tarvitsevat digiapua - lähde mukaan sydändigihankkeeseen digineuvojaksi

Metropolia Ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat ovat mukana Sydändigineuvonta – toimintamallin kehittäminen yhteistyössä HYKS:n, EJY:n/OLKA:n, Metropolian ja Eläkkeensaajien keskusliiton kanssa.
Hankkeen tarkoituksena on sydänsairastuneiden omahoidon tukeminen ...

Lue lisää

29.10.2018

Digitaaliset toimitusketjut -seminaarissa keskusteltiin uusien teknologioiden mullistavasta vaikutuksesta

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys (LOGY ry) järjesti Myyrmäen kampuksella SCM Foorumissa lokakuun 5. päivä yhdessä Metropolian kanssa Digitaaliset toimitusketjut- seminaarin. Aihe kiinnosti LOGY:n yritysjäsenten lisäksi myös alan opiskelijoita Metropolian eri kou...

Lue lisää


1 - 7 / 1601

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015