Leppävaaran Rotaryklubi ry − Alberga Rotaryklubb rf tukee lahjoituksellaan Metropoliaa

12.09.2018

Leppävaaran Rotaryklubin presidentti Timo Kärnä ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola allekirjoittivat lahjakirjan syysseminaarissa 4.9.2018.

Hyvin toimivan yhteistyön kunniaksi Leppävaaran Rotaryklubi teki 4.9.2018 syysseminaarin yhteydessä lahjoituksen Metropolialle. ”Haluamme tukea arvostamaamme korkeakoulua ja yhteistyökumppania nyt, kun valtio maksaa kaikista yksityisistä lahjoituksista vastinrahan. Siksi meille oli tärkeää osallistua Metropolian Muutamme maailmaa -kampanjaan”, klubin presidentti Timo Kärnä kertoo. ”Iloitsemme myös siitä, että Leppävaaran kampusprofiilina on älykkäät ratkaisut. Se tukee hienosti myös Espoon kaupungin strategiaa, voittihan Espoo juuri kansainvälisen Intelligent Community Award -palkinnon", Kärnä kehuu.

”Leppävaaran Rotaryklubi on aina ollut rohkaiseva ja kannustanut Metropoliaa sen eri vaiheissa. Samalla sen kautta on auennut monia verkostoja ja vaikuttamisen foorumeita. Kiitän lämpimästi klubia, sen hallitusta ja presidenttiä lahjoituksesta”, toteaa toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola

”Lahjoituksille on nyt aikaikkuna auki, sillä vastinrahakausi jatkuu vuoden loppuun asti”, muistuttaa yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. ”Lahjoittaa voi sähköisellä lomakkeella, joka löytyy Metropolian verkkosivun Lahjoita-valikosta tai tekstiviestillä numeroon 16588. Tässä yhteydessä lausun jo monet kiitokset kaikille tähänastisille lahjoittajille”.

Rotaryaate kokoaa saman henkisiä ihmisiä yhteen tekemään hyvää omalla asuinalueellaan ja koko maailmassa. Rotaryt tunnetaan myös maailmanlaajuisesta nuorisovaihdosta ja nuorten johtajien koulutuksesta. Lähes jokaisella suurehkolla paikkakunnalla Rotary järjestää vuosittain paikallisen nuoren vaihto-oppilasvuoden ja ottaa Suomeen vastaan jonkun kansainvälisen tulokkaan.

Paikalliset Rotaryklubit ovat toiminnan perustana. Leppävaaran 30 vuotta täyttäneellä Rotaryklubilla ja Metropolialla on pitkä yhteistyön perinne. Esimerkiksi vuosittainen edellä mainittujen kumppaneiden, sekä Helsingin seudun kauppakamarin ja Espoon kaupungin kanssa järjestettävä syysseminaari toteutui jo 20. kerran syyskuun alussa.

Lisätietoja:

Tuire Ranta-Meyer, tuire.ranta-meyer@metropolia.fi tai 050 5262 002
Timo Kärnä, timopekkakarna@gmail.com tai 050 326 7606
metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/lahjoittaminen/
lahjoita.metropolia.fi/
metropolia.fi
rotaryleppavaara.wordpress.com/


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Metropolialle 620 000 euron erityisrahoitus XR-teknologian edistämiseen

20.09.2018

Metropolia on saanut opetus-ja kulttuuriministeriön 620 000 euron erityisrahoituksen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintansa (TKI) profiloimiseen XR-teknologiaan. Metropolian tavoitteena on XR-teknologioiden eli lisätyn (AR), virtuaali- (VR) ja yhdistetyn todellisuuden (MR) -t...

Lue lisää

Syksyn yhteishaussa Metropoliaan haki yli 13 000 hakijaa

20.09.2018

Korkeakoulujen syksyn 2018 yhteishaku päättyi keskiviikkona syyskuun 19. päivä klo 15:00. Alustavien tietojen mukaan Metropoliaan haki noin 13 300 hakijaa, joista lähes 5100 on ensisijaisia hakijoita.
Metropolian syyskuun yhteishaun koulutustarjonnassa oli 22 hakukohdetta n...

Lue lisää

10-vuotias Metropolia juhli rennosti neljällä kampuksella – Arabian ja Myyrmäen avajaiset

19.09.2018

Kympin korkeakoulun opiskelijat, henkilöstö ja kumppanit juhlivat yhdessä samanaikaisesti neljällä kampuksella 10-vuotiasta Metropoliaa 18. syyskuuta.
Kampukset sijaitsevat Helsingin Arabiassa ja Myllypurossa, Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Myyrmäessä.
Sama...

Lue lisää

Kumppanuus Vahasen kanssa tuo työelämäläheisyyttä opintoihin

17.09.2018

Vahanen-yhtiöt, suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani, ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen 12.9.2018. Yhteistyön keskiössä on muun muassa pätevyyksiin tähtäävien valmennusten järjestäminen...

Lue lisää

14.09.2018

Autoalan Keskusliitolta ja Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiöltä lahjoitus tekniikan alalle

Autoalan Keskusliitto (AKL) haluaa panostaa osaamisen kehittämiseen ja suomalaiseen insinöörikoulutukseen uusien osaajien varmistamiseksi alalle. Digitalisaation ja uuden teknologian myötä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä on tärkeä vahvistaa enti...

Lue lisää

11.09.2018

Metropolian varainhankinta edennyt hyvin – lähes miljoona euroa lahjoitettu

Metropolia Ammattikorkeakoulun varainhankinta on edennyt hyvin. Tähän mennessä lahjoituksia on kertynyt lähes miljoona euroa. Lahjoitusten kerääminen käynnistyi loppuvuodesta 2017. Sen tukena on ollut Muutamme maailmaa -kampanja.
Metropolian varainhankintaan kannusteta...

Lue lisää

11.09.2018

Yritykset tarvitsevat uusia eväitä robotiikan haasteisiin - Roboreel-hanke tarjoaa tukea ja valmennusta

Robotiikka muuttaa liiketoimintaa jo lähivuosina ja robotiikan murros koskettaa useita aloja, kuten tuotantoteollisuutta, logistiikkaa ja palvelualoja. Yritykset tarvitsevat uusia eväitä menestyäkseen kansallisessa ja globaalissa kilpailussa. Varsinkin pienillä ja keskisuurilla y...

Lue lisää


1 - 7 / 1574

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015