Authorized Sexuality Educator and Sexual Health Promoter Maarit Sinisaari-Eskeliselle

25.09.2018

Metropolian kätilötyön lehtori Maarit Sinisaari-Eskeliselle on 21.9,2018 myönnetty yhteispohjoismaisen Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) -järjestön Authorized Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS) -auktorisointi

Seksologian koulutus Suomessa noudattaa yhteispohjoismaista koulutusrakennetta, joka on rakennettu kolmiportaiseksi. Seksuaalineuvonta - Seksuaaliterapia - seksuaaliterveyden edistämisen ja - koulutuksen asiantuntijuus. Maarit Sinisaari-Eskelinen on auktorisoitu seksuaalineuvoja sekä seksuaaliterapeutti. Nyt myönnetty “Authorized Sexuality Educator and Sexual Health Promoter” on voimassa kaikissa pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) sekä Virossa.

Eskeliselle myönnetty Authorized Sexuality Educator and Sexual Health Promoter -auktorisointi myönnetään seksologian alalla pätevöityneille henkilöille, jotka ovat ansioituneet seksuaaliterveyden edistämisessä ja koulutuksessa omalla alallaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Maarit Sinisaari-Eskelinen on Suomen seksologisen seuran hallituksen jäsen sekä kansallisen auktorisointityöryhmän jäsen. Hän on ollut organisoimassa useita Suomen seksologisen seuran koulutusseminaareja sekä toimi tänä vuonna kansallisen järjestelytoimikunnan jäsenenä Turussa pidetyssä NACS2018 pohjoismaisessa seksologian konferenssissa.

Sinisaari-Eskelinen on kehittänyt yhdessä kollegojensa Pirjo Tervon ja Maija-Riitta Jouhkin kanssa seksuaalisuuden puheeksioton simulaatiota sekä simulaatioon työkalun, joka jäsentää seksuaalisuuden puheeksiottosimulaation purkutilannetta. Työryhmä on kirjoittanut kehittämisestä työkalusta kaksi julkaisua sekä esitellyt työnsä tuloksia kansainvälisissä konferensseissa mm. Islannissa ja Virossa.

Metropoliassa Maarit Sinisaari-Eskelinen toimii kätilötyön ja johtamisen lehtorina sekä seksuaalineuvonta-kouluttajana yhdessä lehtori Maija-Riitta Jouhkin kanssa Metropolian tarjoamassa Seksuaalineuvonta-koulutuksessa. Keväällä 2019 on suunnitteilla käynnistää myös seksuaalikasvattaja-koulutus, missä Maarit Sinisaari-Eskelinen tulee toimimaan koulutuksen vastuuopettajana.

Lisätietoja

Maarit Sinisaari-Eskelinen
Lehtori
P. 040 630 0609
etunimi.sukunimi@metropolia.fi

http://seksologinenseura.fi/asijantuntijatyo/


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Talonrakennusteollisuus tukee lahjoituksella tuotantojohdon koulutusta

11.12.2018

Järjestäytyneitä rakennusliikkeitä Uudellamaalla edustava Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry on tehnyt 40.000 euron lahjoituksen Metropolia Ammattikorkeakoululle. Joulukuun 4. päivä lahjoitetulla summalla on tarkoitus edistää rakennusalan ammattikork...

Lue lisää

Etäkuntoutuksen erikoistumiskoulutuksessa innostava alku

11.12.2018

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus kokosi yhteen kokeneita ja vasta aiheeseen perehtyviä ammattilaisia. Vuoden kestävä koulutus alkoi innostuneesti ja opimme heti ensimmäisessä tapaamisessa, että koulutuksessa on laaja kirjo osaamista kuntoutuk...

Lue lisää

Koulutettujen maahanmuuttajien urapolku helpottuu

07.12.2018

Metropolia Ammattikorkeakoulu tarjoaa maahanmuuttajasairaanhoitajille kaksi opintoväylää, jotka ovat Osaaminen käyttöön Suomessa -hanke (EU-/ETA-alueelta tulevat maahanmuuttajat) ja SOTE-silta -hanke (EU-/ETA-alueen ulkopuolelta tulevat maahanmuuttajat). Väyliä...

Lue lisää

Syksyn ProjektiBoosteri synnytti uusia 3AMK-hankehakemuksia

07.12.2018

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteisestä ProjektiBoosterista syntyi syksyn aikana ainakin kolme uutta, monialaista hankehakemusta sekä potentiaalisia ideoita jatkotyöskentelyyn.
3AMK:n tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan kiihdytysalusta ProjektiBoosteri tarjoaa ...

Lue lisää

05.12.2018

Olemme muuttaneet – uusi Myllypuron kampus avautuu tammikuun puolivälissä

Metropolian intensiivinen kampusmuuttojen vuosi huipentuu vuodenvaihteessa, kun uuden Myllypuron kampuksen ensi vaihe valmistuu ja korkeakoulu luopuu neljästä isosta toimipisteestä.
Metropolian uusi kampus Helsingin Myllypuroon avautuu tammikuun puolivälissä. Näin Metropoli...

Lue lisää

05.12.2018

FABULOUS NEWS - toimintaterapian toinen kansainvälinen lukukausi alkaa

 Vuoden 2018 alussa allekirjoitettiin sopimus yhteisen 30 opintopisteen lukukauden toteuttamisessa yhteistyössä Metropolia AMK:n toimintaterapian, Belgian Artevelde University Collegen ja Itävallan FH Campus Wienin kanssa.
Sopimus mahdollistaa vuosittain kymmenelle opiskelijalle kust...

Lue lisää

05.12.2018

3AMK:n ja TAMKin erikoistumiskoulutus vastaa taloushallinnon työn murrokseen

Metropolia, Haaga-Helia ja Laurea aloittivat syksyllä 2018 uuden Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutuksen yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.
Koulutus vastaa tulevaan suureen taloushallinnon työtehtävien murrokseen. Prosessit ja työroolit muuttuvat mm. digita...

Lue lisää


1 - 7 / 1621

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015