Uruguayn ammatillista koulutusta uudistetaan Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian koulutusosaamisella

26.09.2018

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen koulutusvientiyhtiö EduExcellence Oy ja Uruguayn ammatillisen koulutuksen katto-organisaatio (INEFOP) ovat sopineet merkittävästä kehittämisohjelmasta, jolla uudistetaan Uruguayn ammatillista koulutusta. Kehitystyö käynnistyy välittömästi.

Ohjelman tavoitteena on kehittää teknisen alan koulutusta kansallisella tasolla, painopiste on erityisesti haja-asutusalueilla. Kehittämisohjelmassa tuotetaan prosessiteollisuuden tarpeisiin soveltuva tutkinto ja opettajien pedagogiset täydennyskoulutusohjelmat. Monimuoto-opiskelu ja digitaalinen oppimisalusta tekevät mahdolliseksi sen, että ohjelmaa pystytään laajentamaan tarpeen mukaan.

"Tämän kehittämisohjelman avulla nuoret pystyvät hankkimaan itselleen sellaista osaamista, jota talouden ja teknologian murroksessa tarvitaan. EduExcellence ymmärsi haasteemme ja pystyi tarjoamaan räätälöityjä ja toteuttamiskelpoisia ratkaisuja innovatiivisten menetelmien avulla", toteaa INEFOP:n toimitusjohtaja Eduardo Pereyra.

Uruguayn Opetushallitus (ANEP) on keskeinen yhteistyökumppani. Sen kautta mukaan saadaan ensimmäiset kokeiluoppilaitokset ja asiantuntijat, jotka koulutetaan suomalaisen työelämälähtöisen pedagogiikan mukaisesti.

"Kyse ei ole pelkästään koulutuksen sisältöjen kehittämisestä vaan myös siitä, että digitaalinen oppimisalusta ja teknologia tekevät mahdolliseksi laajentaa monimuoto-opetusta. EduExcellence edustaa kolmea suurta ammattikorkeakoulua, joilla on vankka kokemus työelämälähtöisen koulutuksen kehittämisestä", toteaa ANEP:in pääjohtaja Wilson Netto.

EduExcellence Oy:n toimitusjohtajan Tuija Pulkkisen mukaan Uruguayhin tarjottu kehittämisohjelma on ainutlaatuinen. Vuonna 2017 perustetulla EduExcellencella on kehittämisohjelmia Latinalaisen Amerikan lisäksi myös Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. EduExcellence edustaa Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian ammattikorkeakoulujen laaja-alaista ja monipuolista osaamista globaaleilla markkinoilla.

"Koulutusosaamisemme avulla voimme tarjota asiakkaillemme kestävää vaikuttavuutta. Olemme todella iloisia, että Uruguay valitsi EduExcellencen ja kolme omistaja-ammattikorkeakouluamme strategiseksi kumppanikseen tässä kunnianhimoisessa kansallisen koulutuksen kehittämisohjelmassaan", sanoo Tuija Pulkkinen.

Lisätietoja

Tuija Pulkkinen
Toimitusjohtaja, EduExcellence Oy
tuija.pulkkinen@eduexcellence.fi
puh. +358 50 527 7258


EduExcellencen englanninkielinen lehdistötiedote 


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Talonrakennusteollisuus tukee lahjoituksella tuotantojohdon koulutusta

11.12.2018

Järjestäytyneitä rakennusliikkeitä Uudellamaalla edustava Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry on tehnyt 40.000 euron lahjoituksen Metropolia Ammattikorkeakoululle. Joulukuun 4. päivä lahjoitetulla summalla on tarkoitus edistää rakennusalan ammattikork...

Lue lisää

Etäkuntoutuksen erikoistumiskoulutuksessa innostava alku

11.12.2018

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus kokosi yhteen kokeneita ja vasta aiheeseen perehtyviä ammattilaisia. Vuoden kestävä koulutus alkoi innostuneesti ja opimme heti ensimmäisessä tapaamisessa, että koulutuksessa on laaja kirjo osaamista kuntoutuk...

Lue lisää

Koulutettujen maahanmuuttajien urapolku helpottuu

07.12.2018

Metropolia Ammattikorkeakoulu tarjoaa maahanmuuttajasairaanhoitajille kaksi opintoväylää, jotka ovat Osaaminen käyttöön Suomessa -hanke (EU-/ETA-alueelta tulevat maahanmuuttajat) ja SOTE-silta -hanke (EU-/ETA-alueen ulkopuolelta tulevat maahanmuuttajat). Väyliä...

Lue lisää

Syksyn ProjektiBoosteri synnytti uusia 3AMK-hankehakemuksia

07.12.2018

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteisestä ProjektiBoosterista syntyi syksyn aikana ainakin kolme uutta, monialaista hankehakemusta sekä potentiaalisia ideoita jatkotyöskentelyyn.
3AMK:n tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan kiihdytysalusta ProjektiBoosteri tarjoaa ...

Lue lisää

05.12.2018

Olemme muuttaneet – uusi Myllypuron kampus avautuu tammikuun puolivälissä

Metropolian intensiivinen kampusmuuttojen vuosi huipentuu vuodenvaihteessa, kun uuden Myllypuron kampuksen ensi vaihe valmistuu ja korkeakoulu luopuu neljästä isosta toimipisteestä.
Metropolian uusi kampus Helsingin Myllypuroon avautuu tammikuun puolivälissä. Näin Metropoli...

Lue lisää

05.12.2018

FABULOUS NEWS - toimintaterapian toinen kansainvälinen lukukausi alkaa

 Vuoden 2018 alussa allekirjoitettiin sopimus yhteisen 30 opintopisteen lukukauden toteuttamisessa yhteistyössä Metropolia AMK:n toimintaterapian, Belgian Artevelde University Collegen ja Itävallan FH Campus Wienin kanssa.
Sopimus mahdollistaa vuosittain kymmenelle opiskelijalle kust...

Lue lisää

05.12.2018

3AMK:n ja TAMKin erikoistumiskoulutus vastaa taloushallinnon työn murrokseen

Metropolia, Haaga-Helia ja Laurea aloittivat syksyllä 2018 uuden Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutuksen yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.
Koulutus vastaa tulevaan suureen taloushallinnon työtehtävien murrokseen. Prosessit ja työroolit muuttuvat mm. digita...

Lue lisää


1 - 7 / 1621

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015