Nordic Business Forum täytti A-auditorion Myyrmäen kampuksella 26.-27.9.2018

12.10.2018

Nordic Business Forumin yhteydessä järjestettiin liiketalouden alan ohjelmista valmistuneille alumneille verkostoitumistapaaminen, jonka yhteydessä tutustuttiin myös C-siiven uusiin tiloihin. Tilaisuus oli hyvin lämminhenkinen jälleennäkeminen alumnien ja henkilöstön kesken. Uudet ja avarat tilat tekivät vaikutuksen alumneihin.

Kuvassa on Henrik Vahtila, joka on valmistunut vuonna 2011 ja oli ensimmäinen valmistunut tradenomi silloisesta uudesta suuntautumisvaihtoehdosta Esimiestyö ja työyhteisön kehittäminen. Henrikin vasemmalla puolella on suuntautumisvaihtoehdon ohjaava opettaja Eija Westerberg ja oikealla Liiketalouden ohjelman tutkintovastaava Anne Perkiö.

Nordic Business Forumista on tullut viime vuosina yksi maailman merkittävimmistä yritysjohdon konferensseista. Nordic Business Forumin live-striimausta ja huippu-puhujia oli katsomassa täysi tupa liiketalouden opiskelijoita ja henkilökuntaa. Tänä syksynä teemoina olivat strategia, huippusuoriutuminen ja tekoäly. 

Tässä muutama poiminta tapahtuman annista:

Professori ja maailman johtavan strategiakonsultin Gary Hamelin mukaan muutos on myös muuttumassa. Se on nopeampaa ja vaikeammin hallittavissa. 

James Hewitt Hintsa Performancesta kertoi, että huippusuoriutuminen vaatii myös lepoa. ”We can’t always be on!” 

Professori Aswath Damodaranin mukaan yritysten täytyy tunnistaa niiden elinkaareen eri vaiheet. Uudet start-upit ovat vauvoja ja kasvavat yritykset teini-ikäisiä. Yritykset kasvavat ja ikääntyvät halusivat ne tai ei. Keski-ikäinen ei voi käyttäytyä teini-ikäisen tavoin. Yrityksen eri vaiheissa tarvitaan myös erilaista johtamista. 

Tapahtuman odotetuin vieras oli varmaankin Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama. Häntä haastatteli Skypen perustajiin kuuluva ja nykyisin sijoittajana toimiva Niklas Zennström. Haastattelu oli hyvin vapaamuotoinen keskustelu, mutta teemana oli vahvasti ilmastonmuutos.


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme