Laptitec Oy tukee lahjoituksellaan Metropoliaa

22.10.2018

Tuire Ranta-Meyer kiittää Laptitec Oy:n toimitusjohtajaa lahjoituksesta. Sen ansiosta koulutus pysyy entistä paremmin mukana työelämän nopeassa kehityksessä ja säilyttää uudistumiskykynsä.

Toimitusjohtaja Jussi Holman mukaan Laptitec haluaa aina tarjota rakentajalle ammattitaitoisen, sitoutuneen suunnittelu- ja toteutustiimin, jonka kanssa kiinteistö saadaan aikataulussa valmiiksi.

Laptitec Oy on talotekniikkapalveluja tarjoava yritys, jonka kohteita ovat asunnot, liike- ja palvelutilat, pientalot sekä putkiremontit. Palveluvalikoima sisältää LVI-, sähkö- sekä automaatioratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Putkiremonttikohteisiin yritys toteuttaa sähkö- ja automaatiosaneerauksia. Laptitec haluaa palvella rakentajaa, omistajaa ja käyttäjää luotettavasti koko maassa.

“Ihmiset ovat yhtiöllemme tärkein, jos ei jopa ainoa voimavara. Lahjoitus Metropolialle on meille investointi tulevaisuuteen. Samalla Laptitec haluaa tukea Metropolian perustehtävien toteuttamista tänään: koulutusta, alaa kehittävää tutkimus- ja hanketoimintaa sekä yhteistyötä yritysten kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Jussi Holma, itsekin alun perin Metropolian alumni.

”Metropolian talotekniikan opiskelijat ja valmistuneet AMK-insinöörit muodostavat merkittävän rekrytointipohjan pääkaupunkiseudulla. Siksi on tärkeää, että voimme luottaa jatkossakin koulutuksen laatuun”, hän korostaa.

Toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola Metropoliasta kiittää lämpimästi Laptiteciä lahjoituksesta. Hänen mukaansa rakennus-, kiinteistö-ja talotekniikan alalla Metropolian koulutus on vahvaa, tuottaa osaavaa työvoimaa ja toimii aktiivisesti alan verkostoissa. Hän iloitsee myös siitä, että vuonna 2019 kaikki rakennus-, talo- ja kiinteistötekniikan, rakennusarkkitehtuurin sekä maanmittauksen toiminnot keskittyvät Metropolian upouudelle Myllypuron kampukselle. ”Uusi rakennusalan keskittymä ja laaja yhteistyö eri kumppaneiden kanssa tuottavat tulevaisuudessa entistä tehokkaampia ratkaisuja ja käytännön toimintatapoja alalle”, hän myös toteaa.

”Metropolia haluaa tehdä tulevaisuudessa entistäkin aktiivisempaa yhteistyötä yritysten ja alan toimijoiden kanssa”, sanoo yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer ja lisää: ”Siksi olemme valtavan kiitollisia kaikista yksityisistä lahjoituksista vuonna 2018. Niiden arvo kaksinkertaistuu käytännössä, sillä valtio maksaa vastinrahan jokaisesta 31.12.2018 mennessä lahjoitetusta eurosta.”

Lisätietoja

Tuire Ranta-Meyer
johtaja, yhteiskuntasuhteet
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@metropolia.fi
p. 050 5262002

Jussi Holma
toimitusjohtaja
Laptitec Oy
jussi.holma@laptitec.fi
p. 050 462 7695

Lue lisää lahjoittamisesta 

Muutamme maailmaa -kampanjasivu 


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Riitta Konkola jatkaa varapuheenjohtajana Arenen hallituksessa, Matti Sarén uutena jäsenenä hallitukseen

15.11.2018

Rehtori Matti Sarén Kajaanin ammattikorkeakoulusta valittiin Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen hallituksen jäseneksi vuosille 2019-2020.
Sarénin tehtävä Arenen hallituksen jäsenenä astuu voimaan välittömästi.
Arenen hallituksessa jat...

Lue lisää

Vantaan Energia tehnyt lahjoituksen Metropolialle

15.11.2018

Vantaan Energia Oy lahjoittaa Metropolian varainhankintakampanjaan 25.000 euroa ja kohdentaa lahjoituksen tekniikan koulutusalalle. Tänä vuonna tehdyistä yksityisistä lahjoituksista valtio maksaa vastinrahan, joten Vantaan Energian lahjoituksesta on Metropolialle moninkertainen h...

Lue lisää

Hankkeet apuna nuorten ylisukupolvisen syrjäytymisen ehkäisyssä

14.11.2018


Matti-, Motiivi- ja Auta miestä mäessä -hankkeet järjestivät 7.11.2018 yhteisseminaarin Minne miehen matka 2, joka on jatkoa vuosi sitten järjestetylle seminaarille. Seminaari, kuten itse hankkeetkin, pureutui tärkeään ja ajankohtaiseen aiheeseen: heiko...

Lue lisää

SIMHE-seminaarissa paneuduttiin maahanmuuton vastuukorkeakoulutoimintaan

12.11.2018

Korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien osaamisen hyödyntäminen ja työllistyminen on Suomelle välttämätöntä. Heidän ohjautumistaan tarkoituksenmukaisille ura- ja koulutuspoluille tuetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman maahanmuuton vastu...

Lue lisää

12.11.2018

Tre Smeder -säätiöltä apuraha ruotsinkielistä oopperaa varten

Helsingissä sijaitseva ruotsinkielinen, vuonna 1993 Säästöpankkisäätiön pohjalle perustettu Stiftelsen Tre Smeder on myöntänyt Metropolian oopperaproduktion toteuttamiseen apurahan. Metropolian oopperakoulutus esittää keväällä 5.&minus...

Lue lisää

09.11.2018

Systeeminen ymmärrys tuo uusia näköaloja rehtorin työhön

Metropoliassa käynnistettiin syyskuussa 2018 uusi, perusopetuksen rehtoreille suunnattu Uudistuva johtajuus- systeeminen ymmärrys ja ratkaisukeskeinen ote -valmennus, jota rahoittaa Opetushallitus ja on osallistujille maksuton.
Systeeminen älykkyys on hyvän johtamisen perusedellytys
...

Lue lisää

07.11.2018

Helsingin Insinöörit HI ry ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry palkitsivat Riitta Konkolan

Helsingin Insinöörit HI ry ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry luovuttivat mitalin Metropolia Ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolalle tiistaina 6.11.2018 Helsingin Oopperatalon lämpiössä.
Helsingin teknillisen oppilaitoksen muistomitali (1881...

Lue lisää


1 - 7 / 1605

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015