Laptitec Oy tukee lahjoituksellaan Metropoliaa

22.10.2018

Tuire Ranta-Meyer kiittää Laptitec Oy:n toimitusjohtajaa lahjoituksesta. Sen ansiosta koulutus pysyy entistä paremmin mukana työelämän nopeassa kehityksessä ja säilyttää uudistumiskykynsä.

Toimitusjohtaja Jussi Holman mukaan Laptitec haluaa aina tarjota rakentajalle ammattitaitoisen, sitoutuneen suunnittelu- ja toteutustiimin, jonka kanssa kiinteistö saadaan aikataulussa valmiiksi.

Laptitec Oy on talotekniikkapalveluja tarjoava yritys, jonka kohteita ovat asunnot, liike- ja palvelutilat, pientalot sekä putkiremontit. Palveluvalikoima sisältää LVI-, sähkö- sekä automaatioratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Putkiremonttikohteisiin yritys toteuttaa sähkö- ja automaatiosaneerauksia. Laptitec haluaa palvella rakentajaa, omistajaa ja käyttäjää luotettavasti koko maassa.

“Ihmiset ovat yhtiöllemme tärkein, jos ei jopa ainoa voimavara. Lahjoitus Metropolialle on meille investointi tulevaisuuteen. Samalla Laptitec haluaa tukea Metropolian perustehtävien toteuttamista tänään: koulutusta, alaa kehittävää tutkimus- ja hanketoimintaa sekä yhteistyötä yritysten kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Jussi Holma, itsekin alun perin Metropolian alumni.

”Metropolian talotekniikan opiskelijat ja valmistuneet AMK-insinöörit muodostavat merkittävän rekrytointipohjan pääkaupunkiseudulla. Siksi on tärkeää, että voimme luottaa jatkossakin koulutuksen laatuun”, hän korostaa.

Toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola Metropoliasta kiittää lämpimästi Laptiteciä lahjoituksesta. Hänen mukaansa rakennus-, kiinteistö-ja talotekniikan alalla Metropolian koulutus on vahvaa, tuottaa osaavaa työvoimaa ja toimii aktiivisesti alan verkostoissa. Hän iloitsee myös siitä, että vuonna 2019 kaikki rakennus-, talo- ja kiinteistötekniikan, rakennusarkkitehtuurin sekä maanmittauksen toiminnot keskittyvät Metropolian upouudelle Myllypuron kampukselle. ”Uusi rakennusalan keskittymä ja laaja yhteistyö eri kumppaneiden kanssa tuottavat tulevaisuudessa entistä tehokkaampia ratkaisuja ja käytännön toimintatapoja alalle”, hän myös toteaa.

”Metropolia haluaa tehdä tulevaisuudessa entistäkin aktiivisempaa yhteistyötä yritysten ja alan toimijoiden kanssa”, sanoo yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer ja lisää: ”Siksi olemme valtavan kiitollisia kaikista yksityisistä lahjoituksista vuonna 2018. Niiden arvo kaksinkertaistuu käytännössä, sillä valtio maksaa vastinrahan jokaisesta 31.12.2018 mennessä lahjoitetusta eurosta.”

Lisätietoja

Tuire Ranta-Meyer
johtaja, yhteiskuntasuhteet
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@metropolia.fi
p. 050 5262002

Jussi Holma
toimitusjohtaja
Laptitec Oy
jussi.holma@laptitec.fi
p. 050 462 7695

Lue lisää lahjoittamisesta 

Muutamme maailmaa -kampanjasivu 


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

16.01.2019

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää

11.01.2019

Vaisalalta 25 000 euron lahjoitus tekniikan koulutukseen

Metropolia on saanut varainhankintakampanjaansa lahjoituksen suomalaiselta ympäristönmittauksen, -monitoroinnin ja -havainnoinnin maailman markkinajohtaja Vaisala Oyj:lta. 25 000 euron tuki on osoitettu tekniikan koulutusalalle. Vaisalan toiminnalle on ominaista teknologiajohtajuus, aktiivinen ...

Lue lisää


1 - 7 / 1643

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme