Aika
30.3.2023
12.30 - 15.30
Paikka

Metropolia amk, Myllypuron kampus, Myllypurontie 1

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #KatseTulevaisuuteen
  • #Keikkatyö
  • #KestavaMenestys

Tervetuloa Kestäväksi-seminaariin!

Mitä inhimillisesti kestävä työ tarkoittaa arjessa? Miten varmistaa kestävyys myös esihenkilötyössä? Tervetuloa Kestäväksi!-seminaariin rakentamaan yhdessä inhimillisesti kestävää työtä.

Kaikille avoin tilaisuus on suunnattu erityisesti sote- ja hyvinvointialan yrittäjille ja esihenkilöille. Varaa jo nyt aika kalenteristasi.

Tilaisuuden moderaattorina toimii vuoden puhujanakin palkittu Marjo Rantanen.

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan myöhemmin. Tilaisuudessa on välipalatarjoilu. Tilaan on esteetön pääsy.

Puhujat

Marjo Rantanen

Tilaisuuden juontaja Marjo Rantanen

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun kehittäjä ja pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Hän on palkittu ammattipuhuja ja voittanut mm. Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -palkinnot. Marjo tunnetaan kirjoistaan Tunnelmamuotoilu (2016) ja Tunnelmajohtaja (2018). Tuorein teos Tunnelman voima ilmestyi syksyllä 2022. Marjon tyyli lavalla on aina yleisön kanssa jutteleva ja sopivalla huumorilla höystetty. Tervetuloa viihtymään ja inspiroitumaan tärkeän aiheen äärelle!

Kirsi Yli-Kaitala

Kirsi Yli-Kaitala

Kirsi Yli-Kaitala toimii erityisasiantuntijana Työterveyslaitoksella. Hän on perehtynyt psykologiseen turvallisuuteen työyhteisön menestyksen ja hyvinvoinnin taustatekijänä. Puheenvuorossa käydään läpi, mitä psykologinen turvallisuus on, miten se ja toisaalta sen puute työyhteisössä näkyy ja miksi psykologinen turvallisuus on niin tärkeää erityisesti sote- ja hyvinvointialoilla.

Tilaisuuden järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät Katse tulevaisuuteen sekä Kestävä keikkatyö -hankkeet. 

Katse tulevaisuuteen -hankkeen tarkoituksena on vahvistaa sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yrittäjien, yritysten ja työntekijöiden muutoskyvykkyyttä sekä antaa konkreettisia työkaluja yrityksen kestävän menestystarinan rakentamiseen. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja se toteutetaan 1.5.2021–30.4.2023. Tilaisuus toimii samalla Katse tulevaisuuteen -hankkeen lopputilaisuutena.

Kestävä keikkatyö -hankkeen päämääränä on, että työhyvinvointi, -turvallisuus ja -terveys sekä näiden kautta tuottavuus ja kilpailukyky vahvistuvat keikkatyötä hyödyntävissä pienissä ja keskisuurissa yrityksessä sekä keikkatyötä välittävissä yrityksissä. Kestävä Keikkatyö -hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama. Projekti toimii Etelä-. Kaakkois-, Keski- ja Pohjois-Suomessa ja sen toiminta-aika on 1.3.2020–31.8.2023.