Aika
  • 2.12.2020
    klo 12 - 14
Paikka
Hinta
Tapahtuman aihetunniste

KiRa-Rekry


Jo perinteinen työnantajatapahtumamme järjestetään tänä vuonna vallitsevasta tilanteesta johtuen virtuaalisena. Tapahtuma luodaan Google Sites-alustalle, johon on vapaapääsy kaikilla Kiinteistö- ja rakennustekniikan opiskelijoilla ja tapahtumassa mukana olevilla.

Yrityksillä on mahdollisuus pitää tapahtuman aikana ”kahvilaa” ja sen lisäksi esitellä toimintaansa ja opiskelijoita kiinnostavia uratarinoita KiRa-Stagella n. 5 minuutin mittaisilla videoilla.

KiRa-rekry- sivusto on tarkoitus pitää auki koko kevään aina toukokuun loppuun asti!

"""

KiRa-Stage - tapahtuman pääsivu

Tapahtuman pääsivuna on Kira Stage, josta jakaannutaan alakohtaisille tapahtumasivuille.
KiRa-Stagelle on mahdollista osallistua yrityksen omalla maksimissaan noin 5 minuutin mittaisella videolla. Videon sisältö on yrityksen itsensä päätettävissä. Video voi koostua esimerkiksi yrityksen esittelystä, opiskelijoita aina kiinnostavista uratarinoista tai jostain yrityksen kiinnostavasta hankkeesta tms.

Yritysesittelyt ja ”kahvilat” - alakohtaiset tapahtumasivut

Kaikille tapahtumaan osallistuville yrityksille tarjoamme paikkaa alakohtaisilla tapahtumasivuilla. Yritys saa halutessaan näkyvyyttä vaikka kaikilla kolmella: maanmittausalan, rakennusalan ja talotekniikan alan sivulla.

Esittelytilaan tulee yrityksen logo ja lyhyt kuvaus tai mainosslogan sekä linkit yrityksen online ”kahvilaan” ja nettisivuille (esim. suoraan kesätyösivustolle).

Toivomme, että jokainen osallistuva yritys pitäisi 2.12.2020 klo 12 - 14 tapahtuman ajan opiskelijoille ”kahvilaa”, jossa yrityksen edustajat voivat suoraan vastata opiskelijoiden kysymyksiin ja keskustella ajankohtaisista asioista.

Englanninkielinen ”kahvila”

Metropoliassa opiskelee myös rakennustekniikan englanninkielisessä ylemmässä AMK-tutkinnossa kansainvälisiä opiskelijoita, jotka osallistuvat tapahtumaan 2.12.2020 klo 12.00-13.00. Mikäli olette kiinnostuneita tutustumaan kansainvälisiin opiskelijoihimme ja tarjoamaan heille päättötyöaiheita, niin tapahtumasivuille voi liittää myös linkin englanninkieliseen ”kahvilaan”.

Osallistumismaksut

  • KiRa-stage 300€
  • Tapahtumasivun esittelytila:
    • yhdellä alasivulla 150€
    • kahdella tai kolmella alasivulla 300 €

Tarkemmat ohjeet löytyvät kutsusta.