Aika
  • 2.12.2020
Paikka

Altspace

Hinta

Ilmainen, vaatii rekisteröitymisen.

Tapahtuman aihetunniste
  • #newwaves2020

New Waves on VR-seminaari etäläsnäolosta, oppimisympäristöistä ja uusista teknologioista. Tapahtumapaikkana toimii Helsinki XR Centerin VR Pavilion Finland. Tapahtuma on Finnish Design Academy-hankkeen digitaalisuuteen, etäläsnäoloon ja uusiin oppimisympäristöihin keskittyvän osatoteutuksen päätösseminaari. Seminaarin järjestävät Metropolia Ammattikorkeakoulu yhteistyössä Lapin yliopiston ja Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa.

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Varmista paikkasi rekisteröitymällä täältä.

Mikä New Waves?

New waves -seminaari on iltapäivä täynnä oppimisen ja tekemisen uusian tuulia, joita tuodaan esiin niin mielenkiintoisten puheenvuorojen, kuin konkreettisten tuotosten kautta. Tapahtumapaikkana on Helsinki XR Centerin VR Pavilion Finland -virtuaaliympäristö.

VR Pavilion Finland on virtuaalinen ympäristö Altspace-alustalla, jossa vieraileminen on mahdollista VR-laseilla ja pc-tietokoneilla. Voit siis osallistua tapahtumaan paikasta riippumatta. Tarkemmat osallistumiseen liittyvät tekniset vaatimukset ja ohjeet päivitetään  tapahtuman Facebooksivulle sekä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa. 

Lue lisää seminaarin Facebook-tapahtumasta  ja varmista pääsysi mukaan ilmoittautumalla täältä.

 

Tapahtuman ohjelma

14.00     Tilaisuus alkaa
14.15     Tilaisuuden avaus: Anna-Maria Vilkuna, TKI-johtaja, Metropolia Ammattikorkeakoulu
14.30     FDA:n esittely: Merja Kosonen & Anna Muukkonen, Metropolia Ammattikorkeakoulu
14.45     1. Puheenvuoro: Piia Rytilahti, Lapin Yliopisto
15.15     2. Puheenvuoro: Petteri Kolinen,  Toimitusjohtaja, Design Forum Finland
15.45     Virtuaalimaailmassa tapahtuu - käsikirjan julkaisu: Anna Muukkonen, Metropolia Ammattikorkeakoulu & Emmi Putkonen, LAB
16.00     Vapaata verkostoitumista