Aika
  • 9.11.2021
    klo 10.00
Paikka

Zoom

Hinta

maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #metropolia

Opintoasiainpäivät taas webinaarin muodossa

Elämäni murmelina. Keväällä 2020 me Metropoliassa suunniteltiin innoissamme opintoasiainpäiviä Helsinkiin. Noh, tuli korona ja kaikki tilaisuudet peruttiin. Opintoasiainpäivät siirrettiin silloin verkkoon ja pidettiin marraskuussa webinaarina, joka onnistuikin varsin hienosti. Tänä syksynä jo ehdittiin melkein kaivamaan pölyttyneet iltapuvut kaapeista ja varaamaan junaliput ihan-mihin-vaan-opintoasiainpäiville, mutta odotetaan sitä nyt vielä hetki.

Järjestetään siis vielä kerran hyväksi havaittuun tyyliin Opintoasiainpäivät webinaarina ja kokoonnutaan kuuntelemaan mielenkiintoisia aiheita erinomaisilta puhujilta ja keskustelmaan mitä parhaimmassa seurassa. Teamsit, zoomit ja mitä näitä nyt on, luonnistuu meiltä kaikilta nykypäivänä varsin sujuvasti.

Webinaari on tarkoitettu - opintoasiainpäivien tapaan - ammattikorkeakoulujen opiskelija- ja hakuasioiden parissa työskenteleville henkilöille. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Webinaari järjestetään tiistaina 9.11.2021 Zoomissa klo 10.00 - 15.00. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu e-lomakkeen kautta. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille 8.11.2021.

Webinaarin ohjelma 9.11.2021

Webinaarin ohjelma tarkentuu pikapuoliin.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Opiskelija- ja hakijapalveluiden asiantuntija Sini Vilpas sini.vilpas [at] metropolia.fi