Seminaari: Dallataan yhdessä – yrittäjät, seniorit ja 3AMK yhteiskehittämässä – miten yritysten toiminta muuttui?

Aika
21.3.2023
11.00 - 15.00
Paikka

Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #Dallaten

Tervetuloa Dallataan yhdessä -seminaariin tiistaina 21.3. Tule mukaan kuulemaan viimeisimmät uutiset liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien senioreille suunnattujen palvelujen kehittämisestä!

Seminaarin juontaa liikunta-alan yrittäjä ja Väkevä elämä -podcastin toimittaja Joni Jaakkola. Tähtiesiintyjänä toimii toimittaja-kirjailija Minna Lindgren, joka on tunnettu senioreiden elämää syvällisesti ja humoristisesti luotaavista kirjoistaan ja radiopakinoistaan. Hyvästä menosta vastaavat Dexim-barbeshop kvartetti ja Vivace Leidit kansainvälisestikin tunnetun johtajansa Mia Makaroffin johdolla

Seminaarissa pääosissa ovat hankkeessa Lean Startuppia hyödyntäneet liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjät, ja palveluita yrittäjien kanssa yhdessä kehittäneet ja muotoilleet seniorivaikuttajaryhmäläiset. Näitä ja hankkeen asiantuntijoita pääset myös jututtamaan henkilökohtaisesti seminaarin tapahtumatorilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tilaisuuden järjestää Dallaten-hanke.

Dallaten on Metropolian koordinoima ESR-hanke, hankkeen partnerit ovat Laurea ja Haaga-Helia. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.