Aika
14.2.2023
Paikka

Metropolia Myllypuron kampus(Myllypurontie 1, Helsinki)
etäyhteys iltapäivän osioissa

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste

Tule hyvä kakku!

Tervetuloa And Beyond -hankkeen luovaan lopputyöpajaan kokeilemaan omakohtaisesti luovuutta hyödyntäviä menetelmiä sekä loppuseminaariin kuulemaan, miten niitä käytettiin niinkin mutkikkaiden aiheiden kuin stereotypioiden, sukupuolenmukaisen segregaation ja omannäköisten elämänvalintojen käsittelyssä. Seminaarissa äänessä ovat projektityöntekijät ja yhteistyökumppanit läheltä ja kaukaa. Lisäksi nähdään ja kuullaan nuorten luovia tuotoksia sekä syödään poikkeuksellisen hyvää kakkua yhdessä! Iltapäivän puheosuuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta.

Paikka: Metropolian Myllypuron kampus (Myllypurontie 1, Helsinki), iltapäivän puheosuudet myös etänä. Linkki iltapäivän osioihin julkaistaan tällä sivulla ennen tapahtumaa.

Aika: ti 14.2.2023 luova työpaja aamupäivällä, seminaari iltapäivällä

Kohderyhmä: Tasa-arvon, luovuuden ja nuorten parissa työskentelevät, opinto-ohjaajat, nuorisotyöntekijät, opettajat, taiteilijat ja opiskelijat


Aamupäivän luovaan työpajaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Ilmoittautuminen seminaariin alkaa 9.12.2022.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 9.12.2022


And Beyond – Miesten luovat polut työelämään -hanke kehittää luovuutta ja omakohtaisia kokemuksia hyödyntäviä lähestymistapoja työmarkkinoiden sukupuolen mukaisen segregaation käsittelyyn nuorten kanssa. Nuorille järjestettyjen pajojen ja kokeilujen myötä kootaan konkreettisia työvälineitä ja toteutetaan koulutuksia ammattilaisille. Lisätietoa hankkeen verkkosivuilta.