Aika
23.5.2022
13.00 - 16.00
Paikka

Webinaari

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste

Asiakkaita alustoilta ja kasvua Somesta -webinaari 23.5.2022

Alustatalous ja sen mahdollistamat uudet liiketoimintamallit ovat mullistaneet monen toimialan bisneksen. Omalla toimialallaan muutosta aiheuttaneita alustayrityksiä ovat mm. kaikille tutut Amazon, Uber tai Airbnb tai vaikkapa Wolt. Alustatalouden mahdollisuudet haastavat yrityksiä uudenlaiseen ajatteluun.  Alustatalous tuo kilpailua mutta myös mahdollisuuksia uudistua ja menestyä. Alustatalous kehittyy ja kasvaa voimakkaasti ja arvioiden mukaan 2020-luvulla entistä useampi toimiala on siirtymässä alustavetoiseksi.

Sosiaalisen median hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa sekä tunnettuuden kasvattamisessa on mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Kovan kilpailun keskellä on kuitenkin tärkeää erottautua ja varmistaa yrityksen näkyvyys. Ei siis kaikille, vaan asioiden tekemistä oikealle kohderyhmälle, oikeassa kanavassa, oikeaan aikaan ja oikealla viestillä. Ymmärrätkö sinä, miksi sosiaalinen media on yrittäjän tärkein työkalu, mitä sosiaalinen myynti voi mahdollistaa ja miksi se on niin tärkeää.

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan alustatalouden mahdollisuuksista sekä hakemaan sosiaalisesta mediasta kasvua. Alustataloudesta puhumassa yrittäjä, yliopettaja Antti Sekki (Laurea AMK) ja sosiaalisen median mahdollisuuksista kasvuvalmentaja Oona Kankkunen (Network&Growth).

Iltapäivässä kerromme myös Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 -hankkeen tuetusta kehittämisprosessista Uudenmaan ja Päijät-Hämeen mikro- ja pk-yrityksille. Seuraava yritysprosessi alkaa elokuussa 2022.

Webinaarin järjestää Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 (EAKR) -hanke.

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Ajankohta: Maanantai 23.5.2022
Aika: Klo 13.00 - 16.00
Paikka: webinaari – osallistumislinkki lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Asiakkaita alustoilta ja kasvua Somesta -webinaariin Lyyti-järjestelmässä

Webinaarin ohjelma

13.00 Tervetuloa - Elina Förster, projektipäällikkö, Tuote- ja palveluvirittämö 2.0

13.05 Lisäresursseja ja asiakkaita alustoilta - Antti Sekki, yrittäjä, yliopettaja, Laurea AMK

Tauko

14.15 Kasvua Somesta - Oona Kankkunen, kasvuvalmentaja, Network & Growth Oy

Tauko

15.30 Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 yrityksesi tuotekehityksen tukena - Otto Härkönen, asiantuntija ja yrityskehittäjä, Metropolia AMK

15.45 Keskustelua ja kysymyksiä

16.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu Asiakkaita alustoilta ja kasvua Somesta -webinaariin Lyyti-järjestelmässä

Lisätietoja

Projektipäällikkö Elina Förster
Metropolia AMK
elina.forster [at] metropolia.fi
p. 040 184 1947

Projektipäällikkö Pekka Jalava
Koulutuskeskus Salpaus
pekka.jalava [at] salpaus.fi
p. 044 7081548

Lue lisää Tuote- ja palveluvirittämöstä

Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoittama hanke, joka saa rahoitusta osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia (REACT-EU). Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus toteuttavat hanketta yhteistyössä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Tavoitteena on yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen. Hankkeen toiminta-aika on 1.6.2021-31.8.2023.