Aika
8.12.2022
08.30 - 10.15
Paikka

Webinaari

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste

Webinaari menestyvien palveluiden kehittämisestä

Onko asiakaslähtöisyys yrityksessänne vain sanahelinää vai onko se aidosti kehittämisen keskiössä? Tiedättekö minkälaisia ratkaisuja asiakkaanne arvostavat eli vastaako yrityksen tuote- ja palvelutarjooma todelliseen asiakastarpeeseen?

Tule kuulemaan pitkän linjan palvelumuotoilijan Juha Tuulaniemen puheenvuoroa siitä, kuinka menestyviä palveluita kehitetään. Tuulaniemi lähestyy teemaa mikro- ja pk-yritysten näkökulmasta avaten mm. asiakaslähtöisen kehittämisen logiikkaa, kehittämistyön käytännön tekemistä sekä digitaalisuuden mahdollisuuksia erilaisten palveluiden ja ratkaisujen suhteen.

Webinaarin päätteeksi kerromme, kuinka Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 -hanke voi olla yrityksesi tuote- ja palvelukehittämisen tukena. Seuraava kehittämisprosessi Uudenmaan ja Päijät-Hämeen mikro- ja pk-yrityksille alkaa 10.1.2023. Lue lisää kehittämisprosessista hankkeen Metropolian sivuilta ja ilmoittaudu mukaan.

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Ajankohta: Torstai 8.12.2022
Aika: klo 8.30 - 10.15
Paikka: webinaari – osallistumislinkki lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen webinaariin Eventillan lomakkeella

Webinaarin ohjelma

8:30 Tervetuloa - Elina Förster, projektipäällikkö, Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 -hanke

8:35 Miten kehitetään menestyviä palveluita? - Juha Tuulaniemi, Senior Service Designer, Gofore

9.45 Buustia yrityksesi tuote- ja palvelukehittämiseen - Pekka Jalava, asiantuntija ja yrityskehittäjä, Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 -hanke

10.00 Keskustelua ja kysymyksiä

10.15 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen webinaariin Eventillan lomakkeella

Lisätietoja

Projektipäällikkö Elina Förster
Metropolia AMK
elina.forster [at] metropolia.fi
p. 040 184 1947

Projektipäällikkö Pekka Jalava
Koulutuskeskus Salpaus
pekka.jalava [at] salpaus.fi
p. 044 7081548

Lue lisää Tuote- ja palveluvirittämöstä hankkeen Metropolian sivuilta

Tuote- ja palveluvirittämö 2.0 on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoittama hanke, joka saa rahoitusta osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia (REACT-EU). Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus toteuttavat hanketta yhteistyössä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Tavoitteena on yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen. Hankkeen toiminta-aika on 1.6.2021-31.10.2023.