Aika
8.11.2022
13.00 - 16.00
Paikka

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, Helsinki. Metropolia-sali, A-talo, 1. krs. Tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä.

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #Metropolia

Tervetuloa Uudistuva sosiaali- ja terveysala -seminaariin 2022!

Marraskuun seminaarissa keskitytään muuttuvan työelämään sote-alojen näkökulmasta sekä siihen, minkälaisia transversaalisia taitoja, kuten kriittinen ja luova ajattelu, tunne-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, tarvitaan monialaisessa työelämässä.

Seminaari järjestetään osana kansainvälistä sosiaali- ja terveysalan yhteistä ITSHEC-hanketta ja sen järjestämisestä vastaavat Metropolian sosiaalialan ylemmän tutkinnon opiskelijat ja opettajat. Ylempien tutkintojen perinteeksi muodostunut seminaari on järjestyksessään yhdeksäs.

Seminaari on suunnattu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille, opettajille, alan toimijoille ja työntekijöille sekä Metropolian alumneille.

Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.11.2022.

Seminaariin on mahdollisuus osallistua myös Zoom-yhteydellä. Linkki lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille.

Ohjelma

  • Kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen
  • Klo 13.00 Tervetuloa seminaariin, projektipäällikkö Eija Raatikainen, Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Klo 13.15 Muuttuvat työurat ja työnteon yhteisöt? Tutkimuspäällikkö (FT, dos.) Anu Järvensivu, Työkyky ja työurat, Työterveyslaitos.
  • Klo 14.00 Transversaalisten taitojen pedagoginen viitekehys ohjaamassa tulevaisuuden työelämään. Yliopettaja Eija Raatikainen ja lehtori Katriina Rantala-Nenonen, Metropolia Ammattikorkeakoulu.
  • Klo 14.30 Tauko
  • Klo 14.45 Integration of Transversal Skills into Health care and Higher Education. Project manager of ITSHEC (PhD) Nathália Rosa, Universitat Pompeu Fabra, Barcelona
  • Klo 15.15 Paneelikeskustelu: Transversaalisten taitojen kehittyminen YAMK-opinnoissa. Sosiaalialan YAMK-opiskelijat, Metropolia Ammattikorkeakoulu.
  • Klo 15.50 Loppusanat

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Lisätietoja

Katriina Rantala-Nenonen, katriina.rantala-nenonen [at] metropolia.fi

Eija Raatikainen, eija.raatikainen [at] metropolia.fi

Logot