Aika
24.11.2022
14.00 - 16.00
Paikka

Zoom

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #KatseTulevaisuuteen #keikkatyö #KestavaMenestys

Työntekijöiden onnistunut rekrytointi ja nykyisistä työntekijöistä kiinni pitäminen ovat pienyritysten kestävän menestyksen edellytyksiä. Virtuaalisessa työpajassa pureudutaan keinoihin, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi onnistua rekrytoinnissa ja vahvistaa työntekijöidesi sitoutumista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin yrittäjät kuin työntekijätkin.

Työpajassa työskennellään pienryhmissä ja etsitään konkreettisia keinoja työpaikan veto- ja pitovoiman lisäämiseen. Varaathan siis itsellesi muistiinpanovälineet mukaan ja huolehdithan siitä, että pystyt työpajan aikana osallistumaan aktiiviseen työskentelyyn.

Työpaja on jatkoa 20.9. järjestetylle Miten luon työympäristön, joka houkuttaa ja koukuttaa? -webinaarille. Voit osallistua työpajaan, vaikka et olisi osallistunut webinaariin. Tilaisuuden vetää työ- ja organisaatiopsykologi Juho Toivola. Tilaisuutta ei tallenneta.

Puhujat

Juho Toivola katsoo kameraan hymyillen.

Juho Toivola

Juho Toivola on työ- ja organisaatiopsykologi, jolla on pitkä kokemus organisaatioiden vetovoimaisuuden kehittämisestä. Hän on toiminut mm. Finnairin ja Elisan työnantajabrändistä vastaavana johtajana, ja auttanut kymmeniä organisaatioita parantamaan veto- ja pitovoimaansa. Juhon puheenvuoroja ja valmennuksia on kiitelty käytännönläheisyydestä, suorapuheisuudesta ja hauskuudesta.

Tilaisuuden järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät Katse tulevaisuuteen sekä Kestävä keikkatyö -hankkeet. 

Katse tulevaisuuteen -hankkeen tarkoituksena on vahvistaa sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yrittäjien, yritysten ja työntekijöiden muutoskyvykkyyttä sekä antaa konkreettisia työkaluja yrityksen kestävän menestystarinan rakentamiseen. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja se toteutetaan 1.5.2021–30.4.2023.

Kestävä keikkatyö -hankkeen päämääränä on, että työhyvinvointi, -turvallisuus ja -terveys sekä näiden kautta tuottavuus ja kilpailukyky vahvistuvat keikkatyötä hyödyntävissä pienissä ja keskisuurissa yrityksessä sekä keikkatyötä välittävissä yrityksissä. Kestävä Keikkatyö -hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama. Projekti toimii Etelä-. Kaakkois-, Keski- ja Pohjois-Suomessa ja sen toiminta-aika on 1.3.2020–31.8.2023.