Aika
  • 2.12.2021
    10:00-11.30
Paikka

Webinaari

Hinta

Maksuton, osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista

Tapahtuman aihetunniste
  • Dallaten

Tervetuloa mukaan Dallataan yhdessä – mitä yrittäjä tarvitsee kehittääkseen liikunta- ja hyvinvointipalveluita seniorikansalaisille? -webinaariin!

Webinaarissa yritysvalmennuksen sekä hyvinvointi- ja liikunta-alan asiantuntijat luovat katsauksen alan tilanteeseen koronan jälkeen ja keskustelevat palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä.

Tilaisuudessa kuulet myös, miten voit saada Lean Startup -valmennusta senioreille suunnattujen palveluidesi kehittämiseen. Lean Startup -menetelmään tutustumalla saat selville, kuinka jatkuvan innovoinnin avulla on mahdollista luoda nykyistä toimivampaa liiketoimintaa.

Webinaari on Metropolian, Haaga-Helian ja Laurean yhteisen Dallaten-hankkeen aloitustilaisuus. Tule linjoille ja kerro meille, mitä toivot tältä kolmen ammattikorkeakoulun hankkeelta. 

Webinaarin järjestäjätahot: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu

Puhujat

Tilaisuuden juontaja Joni Jaakkola istumassa portailla.

Joni Jaakkola, tilaisuuden juontaja

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka yhdessä vaimonsa ja valmennustiiminsä kanssa auttaa ihmisiä voimaan paremmin verkkovalmennuksien, työhyvinvointivalmennuksien ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksensa avulla. Joni suhtautuu yrittämiseen ja ihmisten auttamiseen intohimoisesti ja on yli 10 vuotisella urallaan päässyt kokemaan niin ylä- kuin alamäetkin. Jonin ääni ja ajatukset tavoittavat tuhansia hyvinvoinnista kiinnostuneita suomalaisia viikoittain ilmestyvän Väkevä elämä -podcastin kautta.
 

Paula Harmokivi-Saloranta

Paula Harmokivi-Saloranta

FT, liikunnan ja käyttäjälähtöisen toiminnan asiantuntija. Erityisosaaminen asiakaslähtöisten liikuntapalvelujen kehittäminen ja ikääntyneiden liikunta. 

Jukka Kaisla

Jukka Kaisla

PhD – psykologisen taloustieteen tohtori, yliopettaja, organisaatioasiantuntija ja -valmentaja. Lean StartUp -menetelmän asiantuntija.

Juha Leskinen

Juha Leskinen

Tradenomi (amk), liiketalous, asiakastyön ammattilainen, kansainvälisen kaupan ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija. Organisaatiovalmentaja Lean StartUp- ja Service Model Canvas- työkalujen hyödyntämisessä.  

Heidi Stenberg

Heidi Stenberg

KM, Th, tuotekehittäjän EAT. Toimii Dallaten-hankkeen projektipäällikkönä tuoden toimintaan mukaan moninaisen osaamisen ja kokemuksen projektien johtamisesta, palveluiden kehittämisestä sekä myynnistä ja markkinoinnista eri toimialoilla.  

Arto Tiihonen

Arto Tiihonen

Liikuntasosiologi, FT. Tarjoaa tutkimus- ja kehittämistietämystä hyvinvointiyrittäjien ja asiantuntijoiden tarpeisiin liikunnasta, hyvinvoinnista ja senioreista.

Dallaten-hanke 

Dallaten – Asiakaslähtöisempää liiketoimintaa ikääntyneiden liikunta- ja hyvinvointipalveluihin on Metropolian, Laurean ja Haaga-Helian yhteishanke.

Mitä teemme Dallaten-hankeessa?

  • Kartutamme tietoa ikääntyneiden tarpeista.
  • Kehitämme mikro- ja pienyritysten asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja muutoskyvykkyyttä.
  • Autamme yrityksiä kehittämään ikäihmisille suunnattuja hyvinvointipalveluitaan.

Samalla tuemme ideoiden jalostumista kohti kannattavaa liiketoimintaa. Tässä hyödynnämme  oppilaitosten moniammatillista osaamista ikääntyneiden kohderyhmässä. Hankkeessa voimme tarjota räätälöidyn, Lean Startup -menetelmään pohjaavan valmennuspaketin yhteensä 15 Uudellamaalla toimivalle liikunta- ja hyvinvointialan mikro- ja pienyritykselle.

Vipuvoimaa EU:lta

Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Yhteystiedot

Heidi Stenberg,
projektipäällikkö,
Metropolia AMK
Katso Heidin profiili People Finderissa