Aika
20.9.2022
08.30 - 10.00
Paikka

Zoom

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #KatseTulevaisuuteen
  • #keikkatyö
  • #KestavaMenestys

Työntekijöiden onnistunut rekrytointi ja nykyisistä työntekijöistä kiinni pitäminen ovat pienyritysten kestävän menestyksen edellytyksiä. Voit yrittäjänä kehittää yrityksesi työnantajakuvaa ja työkulttuuria yksinkertaisilla arjen teoilla varmistaaksesi onnistuneet rekrytoinnit ja työntekijöiden sitoutumisen.  

Webinaarissa saat työkaluja pienyrityksen työnantajamielikuvan kirkastamiseen, rekrytointihaasteiden ratkomiseen ja henkilöstön pitovoimasta huolehtimiseen. Keskustelussa painotetaan erityisesti pienyritysten arkeen sopivia keinoja. Tilaisuuden vetää työ- ja organisaatiopsykologi Juho Toivola

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen. 

Webinaari on ensimmäinen kahden tilaisuuden mittaisesta sarjasta; sarjan jälkimmäinen tilaisuus järjestetään marraskuun loppupuolella.

Puhujat

Juho Toivola katsoo kameraan hymyillen.

Juho Toivola

Juho Toivola on työ- ja organisaatiopsykologi, jolla on pitkä kokemus organisaatioiden vetovoimaisuuden kehittämisestä. Hän on toiminut mm. Finnairin ja Elisan työnantajabrändistä vastaavana johtajana, ja auttanut kymmeniä organisaatioita parantamaan veto- ja pitovoimaansa. Juhon puheenvuoroja ja valmennuksia on kiitelty käytännönläheisyydestä, suorapuheisuudesta ja hauskuudesta. 

Tilaisuuden järjestäjät 

Tilaisuuden järjestävät Katse tulevaisuuteen -hanke sekä Kestävä keikkatyö -hanke.  

Katse tulevaisuuteen -hankkeen tarkoituksena on vahvistaa sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yrittäjien, yritysten ja työntekijöiden muutoskyvykkyyttä sekä antaa konkreettisia työkaluja yrityksen kestävän menestystarinan rakentamiseen. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja se toteutetaan 1.5.2021–30.4.2023. 

Kestävä keikkatyö -hankkeen päämääränä on, että työhyvinvointi, -turvallisuus ja -terveys sekä näiden kautta tuottavuus ja kilpailukyky vahvistuvat keikkatyötä hyödyntävissä pienissä ja keskisuurissa yrityksessä sekä keikkatyötä välittävissä yrityksissä. Kestävä Keikkatyö -hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama. Projekti toimii Etelä-. Kaakkois-, Keski- ja Pohjois-Suomessa ja sen toiminta-aika on 1.3.2020–31.8.2023.