Antti Tohkalle Ilmansuojeluyhdistyksen pronssinen kunniamerkki

30.11.2021 - 13:55

Ilmansuojeluyhdistys on myöntänyt 25.11.2021 kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen yliopettaja Antti Tohkalle pronssisen kunniamerkin ansiokkaasta toiminnasta Ilmansuojeluyhdistyksessä.

“Antti on toiminut Ilmansuojeluyhdistyksen Kuvassa Antti Tohkahallituksessa sekä ollut aktiivisesti mukana Ilmansuojelulehden toimituskunnassa ja näin toiminnallaan lisännyt tietoisuutta ilmanlaatuun ja ilmastoon liittyvistä kysymyksistä ja haasteista yhteiskunnassamme. Kunniamerkin myötä Ilmansuojeluyhdistys kiittää Anttia aktiivisuudesta ja yhteistyöstä sekä toivoo sen jatkuvan myös tulevaisuudessa”, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Anu Kousa.

Ilmansuojeluyhdistys ry (ISY) on ilmansuojelun asiantuntijoiden valtakunnallinen järjestö. Ilmansuojeluyhdistys edistää ilman- ja ilmastonsuojelua toimimalla alan asiantuntijoiden, yhteisöjen, yritysten ja ilman- ja ilmastonsuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhteisenä foorumina.

Antti Tohka on pitkän linjan metropolialainen ja hän on työskennellyt erilaisissa tehtävissä vuosien varrella. Tällä hetkellä Antti toimii kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen yliopettajana.

“Tunnustus oli mieluinen yllätys. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana 90-luvun opiskeluajoista lähtien ja erityisesti vuosittaiset Ilmansuojelupäivät oli sellainen asiantuntijakonferenssi, mitä odotti sisällön ja oheistoiminnan vuoksi innolla. On mukavaa, että ISY on lehdessään aktiivisesti julkaissut myös Metropolian osaamisesta kertovia artikkeleita ja välillä palkinnut Metropolian opiskelijoiden opinnäytetöitä. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu pitkään. Nyt jos koskaan yhdistysten jäsenten asiantuntemusta ja verkostoitumista tarvitaan esim. ilmanlaatu- ja ilmastonmuutoshaasteiden taklaamisessa“, sanoo Antti Tohka.

Metropolia onnittelee Anttia saamastaan tunnustuksesta!