Digimuistoiset valmistujaiset - tule mukaan kuulemaan futuristi-kirjailijaa ja Metropolian muusikoita!

26.5.2020 - 14:52

Digimuistoiset valmistujaiset - tule mukaan kuulemaan futuristi-kirjailijaa ja Metropolian muusikoita! 

Metropolia juhlistaa kevään monialaisilla virtuaalivalmistujaisilla yli 1900 uutta kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan ammattilaista. Koko lukuvuonna 2019-2020 Metropoliasta on valmistunut noin 3170 opiskelijaa. AMK-tutkintoon on valmistunut noin 2680 ja ylempään AMK-tutkintoon lähes 490 uutta asiantuntijaa.

Tervetuloa seuraamaan Metropolian ainutlaatuisia virtuaalivalmistujaisia suorana Metropolian YouTube-kanavan kautta. Yhteisen tilaisuuden jälkeen valmistuneet läheisineen siirtyvät yksityisiin, tutkinto-ohjelmien omiin virtuaalijuhliin.

Aika: 29.5. klo 14.00 tai 18.6. klo 10.00  (tilaisuudet ovat samansisältöiset)
Paikka: Metropolian YouTube

Valmistujaisten ohjelmassa on muun muassa valmistuvien opiskelijoiden puhe, jonka yhteiskirjoittamiseen on osallistunut opiskelijoita kaikilta Metropolian koulutusaloilta. Puheen ovat yhdessä laatineet Onni-Vilhelm Ojanen muotoilun tutkinto-ohjelmasta (puhuja 29.5.), Emma Hartikka konservoinnin tutkinto-ohjelmasta, Marja Lystilä sosiaali- ja terveysalan palvelujen ja liiketoiminnan johtamisen tutkinto-ohjelmasta, Ilkka Kautto Master's Degree Programme in Business Informatics -tutkinto-ohjelmasta (puhuja 18.6.) sekä Tessa Pahlstén ajoneuvotekniikan tutkinto-ohjelmasta. 

Valmistuville tulevaisuuskuvaa valottaa juhlapuheessaan futuristi-kirjailija Perttu Pölönen ja musiikkiohjelmasta vastaavat Metropoliasta musiikkipedagogeiksi valmistuvat opiskelijat. Virtuaalivalmistujaisissa Metropolian monialaisuus näkyy vahvasti ja kuulemme mm. insinööreiksi valmistuvien Arkhimedeen valan sekä sairaanhoitajien lupauksen.

Lämpimästi tervetuloa digimuistoiseen tapahtumaan! Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lue myös Metropolian digiloikasta poikkeusaikana:
Koronan myötä digitaidot testissä - Digiklinikka auttaa Metropoliassa etäopetuksessa

Lisätietoja
Pirjo Aittomäki
tuottaja, Musiikin osaamisalue
Metropolia Ammattikorkeakoulu
p. 040 195 4107
pirjo.aittomaki [at] metropolia.fi (pirjo[dot]aittomaki[at]metropolia[dot]fi)

Minna Kaihovirta
viestintäpäällikkö
Metropolia Ammattikorkeakoulu
p. 050 055 0645
minna.kaihovirta [at] metropolia.fi (minna[dot]kaihovirta[at]metropolia[dot]fi)

Tiedotteen lähetti
Melissa Rask & Sirpa Rutanen
Metropolia Ammattikorkeakoulu, Viestintäpalvelut
viestinta [at] metropolia.fi (viestinta[at]metropolia[dot]fi) 

Yhteystiedot
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
p. 09 7424 5000
www.metropolia.fi

Twitter @metropolia
www.facebook.com/MetropoliaAMK
https://www.instagram.com/metropolia_uas/
https://www.linkedin.com/school/helsinki-metropolia-university-of-applied-sciences/
www.youtube.com/user/MetropoliaAMK

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Vaikuttajakorkeakouluna haluamme olla osaamisen rohkea uudistaja ja tulevaisuuden aktiivinen rakentaja. Metropoliassa opiskelijat ja henkilöstö kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa. Uniikit koulutusalojemme yhdistelmät ja kokeilukulttuuri luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.
Metropolian neljällä modernilla kampuksella, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, tehdään, koetaan ja opitaan. Esteettömät, viihtyisät ja innostavat kampuksemme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Metropolia – osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen.