Eevi-hanke tuo uutta voimaa luoville aloille koronan jälkeisessä yhteiskunnassa

2.7.2021 - 09:45

Luovan alan ammattilaisilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus hakea maksutta Uudenmaan liiton rahoittaman Eevi-hankkeen kautta henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Valmennuksen tarkoituksena on tukea Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen.

Valmennuksen keskiössä mentori- ja pienryhmätapaamiset

Eevi tarjoaa valmennusta ja henkilökohtaista tukea alan ammattilaisten tarpeisiin tulevaisuuden tueksi seuraavien kokonaisuuksien avulla:

  • Ohjaamo – sisältää kolme henkilökohtaista mentorointitapaamista ammatinharjoittamisen kysymyksiin, joiden äärellä luovan ammatin harjoittaja on juuri nyt. Ohjaamossa valmennettava pääsee etsimään ja rakentamaan uusia reittejä henkilökohtaisen mentorin opastuksella.
  • Kohtaamo – sisältää neljä pienryhmätapaamista, joissa katsotaan luovien alojen ammatinharjoittamista uusista näkökulmista ja luodaan uusia verkostoja. Kohtaamossa keskitytään yhdessä lujittamaan uusia ja vanhoja toiminnan mahdollisuuksia, tarinoita ja vahvuuksia.

Lisänä maksuttomat webinaarit, tapahtumat ja tietoiskut

Henkilökohtaisten mentorointitapaamisten ja pienryhmätapaamisten lisäksi valmennuksessa pääsee osallistumaan maksutta kaikille avoimiin tietoiskuihin, webinaareihin ja tapahtumiin mm. seuraavista ajankohtaisista alan teemoista:

  • henkilöbrändin kehittäminen
  • myynti, markkinointi ja rahoitus
  • ura ja elämä
  • hyödylliset verkostot

Hae mukaan - haku on käynnissä 8.8.2021 asti!

Luovan alan ammattilainen - tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen! Haku valmennukseen on auki 16.6. – 8.8.2021. Osallistujavalinnat ilmoitetaan 1.9.2021 mennessä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Valmennus on maksuton.

Hae mukaan hakulomakkeen kautta (aukeaa E-lomakkeeseen).

Ota rohkeasti yhteyttä - autamme mielellämme kaikissa lisäkysymyksissä

Terhi Eskelinen, projektipäällikkö, terhi.eskelinen@metropolia.fi, p. 040 652 9433

Petra Ilonen, Ornamo, petra.ilonen@ornamo.fi

Pia Raitala, Raitala Music, pia@raitala.com

Eevi-hankkeen verkkosivuilta lisätietoa

Eevi – elpyminen, elinvoima ja verkostoituminen – on Uudenmaan liiton (UKKE) rahoittama hanke 1.4.2021–31.12.2022. Eevi tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen. Toimintaa toteuttavat Metropolia AMK, Ornamo ry ja Raitala Music Oy sekä yhteistyökumppanit AGMA, Taku ry, Muusikkojen liitto ry ja Kulttuuriosuuskunta Lilith.