Metropolian kampukset avautuvat vaiheittain - pääsääntöisesti etätyöskentely jatkuu

Suomen hallituksen linjausten mukaisesti Metropolian kampukset ovat suljettuina 13.5. saakka. Hallituksen 4.5. tekemä päätös koronavirukseen liittyvien rajoitusten lieventämisestä mahdollistaa kampusten vaiheittaisen avautumisen 14.5 alkaen. Metropolia jatkaa pääsääntöisesti etätyöskentelyä valtioneuvoston viimeisten suositusten perusteella.

Jatkamme pääsääntöisesti etätyöskentelyä

Varautumisemme keskiössä ovat opiskelijat ja heidän opintojensa mahdollisimman häiriötön jatkuminen. Jatkamme verkossa työskentelyä ja käynnissä oleva opetus järjestetään lukukauden loppuun saakka etä- ja verkko-opetuksena.
Metropolian henkilökunta jatkaa pääsääntöisesti etätyöskentelyä. Tuemme henkilökuntaamme etäopetuksessa ja verkkotyöskentelyssä. Henkilökunnalle tarkempia ohjeita ja opastusta etäopetusympäristöihin ja verkkotyökaluihin löytyy intranetistä.

Opiskelijoiden välttämätön toiminta kampuksilla sallittu erillisellä luvalla

Tänä keväänä valmistuvien opiskelijoiden välttämätön toiminta kampuksilla, joka vaatii kampusten tiloja, välineitä, laitteita ja ohjelmistoja, on sallittua erillisellä luvalla. Opiskelijoille erillisen luvan kampuksella työskentelyyn antaa tutkintovastaava.

Palvelemme verkossa

Metropolian kampukset ovat toistaiseksi kiinni ja palvelut kampuksilla suljettu. Tarjoamme palveluita opiskelijoille verkossa:

  • Hakijapalvelut
  • HelpDesk, katso tietohallinnon sivusto
  • Opiskelija- ja hakijapalvelut
  • Kansainvälisten asioiden palvelut
  • Opiskeluhyvinvoinnin palvelut
  • Kirjasto

Kirjaston aineistojen lainaus- ja palautus on mahdollista 14.5. alkaen kampusten aulapalveluissa asioimalla. Julkaisemme lisätietoa käytännöistä lähipäivinä.