Myyntijohtajaksi Marja Remes 1.3.2022 alkaen

29.3.2022 - 14:12

Marja Remes

Metropolian uutena myyntijohtajana maaliskuun alussa aloitti Marja Remes. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (KTM) ja hänellä on pitkä kokemus kansainvälisistä päivittäistavarakaupan alan yrityksistä.

”Olen kartuttanut osaamistani markkinoinnin ja myynnin eri rooleissa, myös viennissä, sekä yrityskonsultoinnissa. Aloitin urani tuotepäällikön tehtävissä ja pisimpään olen toiminut liiketoiminnan johdossa maajohtajan rooleissa. Näiden tehtävien yhteydessä minulla on ollut mahdollisuus rakentaa ja johtaa myyntitiimejä sekä kehittää asiakkuuksia myös omakohtaisesti.” Marja Remes kertoo taustastaan.

Myyntijohtaja vastaa tehtävässään Metropolian liiketoiminnan kaupallisesta hyödyntämisestä ja kehittämisestä Metropolian kestävän kasvun ja kansainvälistymisen strategian mukaisesti. Hän työskentelee Täydennyskoulutus ja yrityspalvelut -yksikön esihenkilönä ja raportoi varatoimitusjohtajalle.

”Kotimaan myynnin lisäksi kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen on olennainen osa toimenkuvaani. Yksi tavoitteistani on saada asiakkaat ja heidän koulutus- ja kehitystarpeensa tiivisti mukaan tuotteistamiseemme jo alkuvaiheessa. Kansainvälisen liiketoiminnan kasvu edellyttää selkeää myyntistrategiaa ja aktiivista verkostoitumista. Lähden vahvasti motivoituneena viemään eteenpäin Metropolian liiketoiminnan kestävän kasvun strategiaa.”

Lisätietoja

Marja Remes