Tulevaisuusareena 2020 -verkkotapahtuma 23.9.!

16.9.2020 - 14:14

Tulevaisuusareena 2020 -verkkotapahtuma 23.9.

Aika: 23.9.2020, klo 12:30-16:00.
Paikka: Verkkotapahtuma Metropolia Ammattikorkeakoulun verkkosivulla (Työpajat Zoom-yhteydellä). 
Ilmoittautuminen: 24.8.-21.9.2020.

Tule oppimaan uutta ja vaikuttamaan yhdessä parempaan tulevaisuuteen!

Tulevaisuusareena 2020 on Metropolia Ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymien ensimmäinen yhteinen tapahtuma, joka järjestetään verkossa 23.9. klo 12:30-16:00. Tulevaisuusareenassa esitellään innovaatiokeskittymissä tapahtuvaa ilmiöpohjaista oppimista, ja etsitään yhdessä Metropolian henkilöstön, opiskelijoiden sekä sidosryhmien yhteiskehittämisen keinoin vastauksia yhteiskunnallisiin haasteisiin, joiden keskeisinä teemoina ovat kestävä kehitys ja digitalisaatio.

Tulevaisuusareenan sisältö

Tulevaisuusareena 2020 sisältää ilmiölähtöisiä ja osallistavia verkkotyöpajoja sekä suoratoistolähetyksiä (live streaming) eri yhteiskunnallisten ilmiöiden parista. Tapahtumasivulla käyttäjä voi valita itselleen mielenkiintoiset sisällöt ja osallistua 1-3 työpajaan. Ohjelmassa on myös IBM Watson -tekoälyteknologioiden asiantuntija ja finanssialan asiakasratkaisujen suunnittelusta vastaava arkkitehti Tuukka Vartiaisen esitys tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksista.

Ilmoittautuminen on auki

Ilmoittautuminen tapahtuman työpajoihin on auki 24.8.-21.9.2020. Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumaa edeltävänä päivänä työpajojen Zoom-linkit sähköpostiin. 
Huom! Osallistuminen tapahtumaan on optimoitu tapahtuvaksi tietokoneen avulla mobiililaitteiden sijasta. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen, kaikki tarkemmat ohjeet ja itse ohjelma löytyvät Tulevaisuusareenan tapahtumasivulta. 

Tulevaisuusareena on kaikille

Tapahtumaan ovat tervetulleita Metropolian opiskelijat, henkilökunta, TKI-hankkeiden sidosryhmät, yritykset, julkisen sektorin organisaatiot ja kaikki ilmiöpohjaisesta oppimisesta sekä Metropolian monialaisesta innovaatiotoiminnasta kiinnostuneet kaupunkilaiset. 

Tule vaikuttamaan ja vaikuttumaan

Metropoliassa tehdään paljon yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, ja tämän tapahtuman työpajojen avulla pääset kokemaan miten sinä voit vaikuttaa yhdessä muiden kanssa paremman tulevaisuuden puolesta. Lämpimästi tervetuloa!

#Tulevaisuusareena2020
Metropolian Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta -verkkosivut. 

Yhteistyössä:

Lisätietoja
Mona Roman
Innovaatiojohtaja, Toimiva ihmisten kaupunki
p. 040 555 1044
mona.roman [at] metropolia.fi 

Tiedotteen lähetti
Simo Ruuskanen
Metropolia Ammattikorkeakoulu, Viestintä
p. 040 768 7992
simo.ruuskanen [at] metropolia.fi

Yhteystiedot
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
p. 09 7424 5000
www.metropolia.fi

Twitter @metropolia
www.facebook.com/MetropoliaAMK
https://www.instagram.com/metropolia_uas/
https://www.linkedin.com/school/helsinki-metropolia-university-of-applied-sciences/
www.youtube.com/user/MetropoliaAMK

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Vaikuttajakorkeakouluna haluamme olla osaamisen rohkea uudistaja ja kestävän tulevaisuuden rakentaja. Opetuksen lisäksi perustehtävämme on edistää ja tukea pääkaupunkiseudun ja yhteiskuntamme kehitystä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan ratkaisuilla. Toteutamme vuosittain noin 100 TKI-hanketta yhdessä työelämän ja kumppaniverkostojemme kanssa. Opiskelijamme ovat tiiviisti mukana oppimassa ja luomassa uutta. 
Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme toteutuu erilaisina hankkeina, asiakastöinä ja palveluina viidessä innovaatiokeskittymässä, joissa Metropolialla on ainutlaatuista osaamista.

Metropolia – osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen.