Tutkintonimike: Medianomi (ylempi AMK)

Kesto: 1,5 vuotta

Laajuus: 60 opintopistettä

Aloituspaikat: 20

Seuraava haku: Kevään yhteishaku 18.3.–1.4.2020

 

Digitaalisten mediapalvelujen tutkinto-ohjelmassa voit syventää digitaalisen median osaamistasi. Asiantuntijuutesi kasvaa ja saat valmiuksia toimia kehittämis- ja esimiestehtävissä digitaalisen viestinnän alalla. Tutkinto antaa myös pätevyyden virkoihin, joiden kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Kehity digitaalisen median asiantuntijana

Koulutuksen keskeisiä sisältöalueita ovat:

  • media-alan toimintakentän tuntemus: trendit ja tulevaisuudennäkymät, teknologiaympäristö, ansaintamallit ja arvoketjut
  • mediapalveluiden konseptisuunnittelu ja kehittäminen
  • käyttäjäkeskeinen suunnittelu
  • johtaminen ja esimiestyö media-alalla
  • tutkiva kehittäminen.

Tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä. Syventävien ammattiopintojen lisäksi tutkintoon sisältyy vapaavalintaisia opintoja ja 30 opintopisteen laajuinen opinnäytetyö. Tutustu tarkemmin tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan.

Monimuoto-opiskelua työn ohessa

Opiskelu toteutetaan monimuoto-opintoina. Lähiopetusta on pääsääntöisesti yhtenä tai kahtena iltana viikossa. Etäopiskelussa hyödynnetään erilaisia verkkotyökaluja sekä yksilö- että ryhmätehtävissä.

Tutkinnon kesto on 1,5 vuotta, mutta tutkinto on suoritettavissa myös yhden lukuvuoden aikana.

Monialaisessa opiskelijaryhmässä sinulla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua toisten media-alan ammattilaisten kanssa.

Työelämän kehittämishankkeesta opinnäytetyö

Ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa opinnäytetyö perustuu konkreettiseen työelämän kehittämishankkeeseen. Kehittämishanketta ja sen tuloksia lähestytään tutkimuksellisella otteella. Opinnäytetyöllä osoitat kykysi soveltaa tutkimustietoa ja käyttää valittuja menetelmiä työelämän ongelmien erittelyyn ja ratkaisemiseen. Opinnäytetyö kehittää myös valmiuksiasi itsenäiseen vaativaan asiantuntijatyöhön.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Yhteystiedot

Liisa Seppänen
tutkintovastaava
p. 0400 846 061
Lähetä Liisalle sähköpostia

Mediakompleksi-blogi

Ennakkotehtävät

Huomaathan, että yhteishakulomakkeen täyttämisen lisäksi teet ennakkotehtävät. Palauta tehtävät hakuaikana. Katso ennakkotehtävät.

Mikä ylempi AMK-tutkinto?

Tiesitkö, että ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden esimerkiksi julkiseen virkaan kuin tiedekorkeakoulussa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Lue lisää YAMK-tutkinnosta.